Nous tallers formatius de l’Àrea de Formació .

Des de l’Àrea de Formació ens complau dir que el projecte: Tallers formatius Inclusius i Itinerants es torna a engegar aquest any 2024.
👉En aquesta ocasió hem col·laborat amb l’Escola Pública Miquel Martí i Pol de Barberà del Vallès durant dues setmanes, fet que ens ha permès arribar a 108 alumnes.
💯La primera setmana la vam dedicar a fer les sessions teòriques a les aules, tant a les dues línies de 5è com a les dues de 6è de primària. Allà vam tenir l’oportunitat d’explicar la història i els orígens del nostre esport i les seves regles bàsiques. També vam poder mostrar el material necessari per jugar-hi i l’alumnat va poder visualitzar partides de campionats internacionals amb l’objectiu de poder fer-se una idea de la competició d’alt nivell. Per acabar vam utilitzar l’eina gamificadora que és el Kahoot per comprovar, de manera distesa, que l’alumnat havia entès els conceptes i continguts de la formació.
🔴Al llarg de la segona vam fer les sessions pràctiques a les instal·lacions municipals de la Romànica, que estan a tocar del centre educatiu. Les sessions van començar fent una breu explicació del programa de la sessió, seguidament uns exercicis d’escalfament, molt necessaris en les èpoques en què ens trobem, després unes activitats per aprendre a fer els llançaments de les boles i per últim van poder fer unes partides.
😃Gràcies a la col·laboració amb Propetanque vam poder oferir en finalitzar un obsequi a tothom que hi va participar.
👌La formació ha tingut molt bona acollida tant de l’alumnat, com del professorat i també de la direcció de l’escola. A més valorem molt positivament la participació dels alumnes del SIEI en les sessions pràctiques.
👋Volem destacar que el professor d’Educació Física que ens ha ajudat a connectar l’Escola amb la Federació és el Toni Espinosa, jugador del Club Petanca Polinyà. I des d’aquí li donem les gràcies per la seva col·laboració i implicació.” I també volem agrair al Francisco Fernández, responsable de la lliga del Vallès pel cop de mà que ens va donar.”