Campions de Catalunya Juvenils i Fémines Homologades

Aquest cap de setmana s’han celebrat les finals del Campionat de Catalunya Individual Juvenil y Femenina Homologada. La Categoria Juvenil a la demarcació de Barcelona es va celebrar a les pistes del CP Polinya on van arribar a la final Cristian Izquierdo dels Amics de Castellagalí i Dairon Solis del CP Porqueres proclamant-se Campió de Catalunya Juvenil (Fase Prèvia al Campionat d’Espanya) aquest últim. A la demarcació de Lleida i Tarragona van arribar a la final Juan Roriguez de la Bordeta i Aitor Colomina Granados proclamant-se Campió de Catalunya a la demarcació de Tarragona Juan Rodriguez.

Respecte a la Categoria Femenina Homologada celebrada a les pistes de Las Torres de Rubí van arribar a la final la Carolina Jiménez de l’Estrella de Mar i l’Estafina Jiménez Fernández proclamant-se Campiona de Catalunya Femenina Homologada la Carolina Jiménez de l’Estrella de Mar.

La proptera setmana tenim una apassionada jornada per saber el Campió de Catalunya Masculí Absolut en una jornada que es celebrará a les pistes del CP Unió Ca n’Anglada.

Així van quedar les classificacions finals:
CAMPIONAT DE CATALUNYA FEMENINA HOMOLOGADA
1.CAROLINA JIMÉNEZ. Estrella de Mar
2.ESTEFANIA JIMÉNEZ Sant Pol
3.M.JOSE DIAZ. Santa Coloma
3.Evelyn Martínez. Polinyà

CAMPIONAT DE CATALUMYA JUVENIL
1. DAIRON SOLÍS Porqueres
2. CRISTIAN IZQUIERDO Amics de Castellgalí
3. HUGO FERNÁNDEZ Sants
3. DAVID FERNANDEZ Gran Via