NOTICIES

NOTÍCIES

El planter de la Petanca catalana demostra el seu bon moment al Campionat d’Espanya

8 de les 12 medalles van ser per jugadors i jugadores catalanes al Campionat d’Espanya Juvenil i Sot-23 que es va disputar a Benejúzar (Alicante) demostrant que la petanca catalana té una base de futur de molta qualitat. Aquest cap de setmana la els jugadors de la Federació Catalana van aconseguir el primer lloc en … Continua llegint «El planter de la Petanca catalana demostra el seu bon moment al Campionat d’Espanya»

Campions d’Espanya per Comunitats per quart any consecutiu!

Èxit rotund de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya de Comunitats proclamant-se Campions d’Espanya per Comunitats en categoria masculina per quarta ocasió consecutiva, sot- campions en categoria Juvenil i pujant al calaix en tercera posició les noies en categoria femenina. La Selecció Catalana Masculina formada per Francisco Javier Gonzalez, Franscico Javier Flores, Josep Lluis Guasch, … Continua llegint «Campions d’Espanya per Comunitats per quart any consecutiu!»

El Gran Via CP Campió de Catalunya de dobletes masculí i Sant Cugat Atlètic CP Campiones femenines.

Aquest cap de setmana va concloure el Campionat de Catalunya de Dobletes (Fase Prèvia al Campionat d’Espanya) en categoria Primera i Segona Masculina, Femenina Autonòmica i Masculina Autonòmica, donant per conclosa aquesta Fase Prèvia al Campionat d’Espanya. En categoria Masculina Primera la dobleta Campiona de Catalunya va resultar ser la formada per José Maria Mercado, … Continua llegint «El Gran Via CP Campió de Catalunya de dobletes masculí i Sant Cugat Atlètic CP Campiones femenines.»

Hugo Fernández Campió d’Espanya Juvenil a Almería

Hugo Fernández, del CP Sants, es va proclamar Campió d’Espanya de petanca en categoria Individual juvenil a Vélez Rubio (Almeria). El català va derrotar a José Santana de Canàries a la final per un contudent 13 a 4. Els també catalans David Fernández  del Gran Via CP i Alex Pacheco de Les Torres Rubí es … Continua llegint «Hugo Fernández Campió d’Espanya Juvenil a Almería»

Campions de Catalunya de dobletes en categoria Juvenil i Femenina

Aquest cap de setmana es van disputar les finals del Campionat de Catalunya (Fase Prèvia al Campionat d’Espanya) de dobletes en categoria Juvenil i Femenina Homologada als terrenys de la Magoria a Barcelona. En categoria Juvenil va resultar Campió de Catalunya l’equip del Club Petanca Sants format per Dairon Solis, Hugo Fernández i David Fernández, … Continua llegint «Campions de Catalunya de dobletes en categoria Juvenil i Femenina»

Campions de Catalunya de Tripletes

Aquest cap de setmana es van celebrar les finals del Campionat de Catalunya de Tripletes (Fase Prèvia al Campionat d’Espanya) de totes les categories. D’aquesta manera ja tenim els Campions de Catalunya. En categoria Juvenil el Gran Via CP, amb l’actual Campió de Catalunya Juvenil Dairon Solis, va fer doblet i va arribar a la … Continua llegint «Campions de Catalunya de Tripletes»

El NEE de l’Escola Jacint Verdaguer visita el Club Petanca Prat.

El passat divendres dia 16 al matí, novament a les instal·lacions del Club Petanca Prat, vam tenir la visita del grup amb NEE de l’Escola Jacint Verdaguer d’ El Prat de Llobregat. Primer de tot hem de dir que vam tenir l’agradable sorpresa de saber que el grup havia treballat prèviament a classe les regles … Continua llegint «El NEE de l’Escola Jacint Verdaguer visita el Club Petanca Prat.»

El futur Centre de Tecnificació Internacional de Petanca de Polinya una mica més aprop.

Aquestsa setmana el president de la Federació Catalana de Petanca Jesús Perez Tortajada y el vice-president Jonathan Ferrari van tenir una reunió amb la DIPUTACIÓ D’ESPORTS de BARCELONA amb la coordinadora Teresa Sambola i l’ asesor, Abel García per presentar el futur Centre de Tecnificació Internacional de Petanca a Polinyà. Cada cop el tenim més … Continua llegint «El futur Centre de Tecnificació Internacional de Petanca de Polinya una mica més aprop.»

Ja tenim el Campió de Catalunya Individual Masculí Absolut

Aquest cap de setmana s’han cel·lebrat els tres campionats de Catalunya Individual que restaven per disputar en categoria Femenina Autonòmica, Masculina Autonòmica i el, guanyador absolut que els dona dret a anar al Campionat d’Espanya, Masculina Homologada. Les dues primeres es van celebrar a les instal·lacions del Santa Rosa mentre que la final del Campionat … Continua llegint «Ja tenim el Campió de Catalunya Individual Masculí Absolut»

La FCP presents al Campionat Inclusiu de la F.C.Acell-Special Olympics

Avui s’ha cel-lebrat al C.P. L’ Esplanada , el primer campionat Inclusiu de la F.C.Acell-Special Olympics, amb la col-laboració de Federació Catalana de Petanca

Campions de Catalunya Juvenils i Fémines Homologades

Aquest cap de setmana s’han celebrat les finals del Campionat de Catalunya Individual Juvenil y Femenina Homologada. La Categoria Juvenil a la demarcació de Barcelona es va celebrar a les pistes del CP Polinya on van arribar a la final Cristian Izquierdo dels Amics de Castellagalí i Dairon Solis del CP Porqueres proclamant-se Campió de … Continua llegint «Campions de Catalunya Juvenils i Fémines Homologades»

Nous tallers formatius de l’Àrea de Formació .

Des de l’Àrea de Formació ens complau dir que el projecte: Tallers formatius Inclusius i Itinerants es torna a engegar aquest any 2024. En aquesta ocasió hem col·laborat amb l’Escola Pública Miquel Martí i Pol de Barberà del Vallès durant dues setmanes, fet que ens ha permès arribar a 108 alumnes. La primera setmana la … Continua llegint «Nous tallers formatius de l’Àrea de Formació .»