NOTICIES

NOTÍCIES

Ciutat de Barcelona Inclusiva

Diumenge al matí tindrem una exhibició de petanca adaptada dins del Torneig Ciutat de Barcelona. L’equip de petanca inclusiva ens demostrarà que la petanca és un esport inclusiu i amb cabuda per a tothom. Us esperem el dia 11 per gaudir d’un bon espectacle!

Les Torres de Rubí Campions d’Espanya de Tripletes de 1ª i l’Adrianense de 2ª.

L’equip de tripletes de Les Torres de Rubí format per Enrique Catalán, Víctor García, Joaquin Medina i Francisco Javier Flores s’han proclamat Campions d’Espanya de Tripletes al 65é Campionat d’Espanya – Copa del Rei en categoria Sènior de 1ª celebrat a Isla Cristina. L’equip de Rubí es va imposar a la final a La Salceda … Continuar leyendo "Les Torres de Rubí Campions d’Espanya de Tripletes de 1ª i l’Adrianense de 2ª."

Dany Guillen Campió de Catalunya de Botxes

Dany Guillen es va proclamar Campió de Catalunya de Botxes a les pistes del del Club de Botxes Canet de Mar MM. En una gran jornada de botxes el subcampió va ser Ramón Benages, i tercers exequo Lluís Bautista i José Soler.

Mª Carmen Vicente 3ª classicada al Campionat d’Espanya Individual

Mª Carmen Vicente 3ª classicada al Campionat d’Espanya Individual cel.lebrat aquest cap de setmana a Santa Susanna. Per la seva part Diana Castro i Silvia Garcés van quedar en una més que meritoria novena posició. Pel que fa a la categoria masculina, Óscar Cantón va ser el representant de la Selecció Catalana que va quedar … Continuar leyendo "Mª Carmen Vicente 3ª classicada al Campionat d’Espanya Individual"

Reunió amb la UFEC pel Centre de Tecnificació de Petanca de Catalunya

La setmana passada la directiva de la Federació Catalana de Petanca es va reunior amb la UFEC per fer un seguiment del futur CENTRE INTERNACIONAL DE TECNIFICACIÓ DE PETANCA DE CATALUNYA. En aquest projecte que segueix amb molt força s’ha unit la Federació Catalana de Judo,

Campions d’Espanya de Botxes

Daniel Guillén i Anna Moscoso es van proclamar Campions d’Espanya de Botxes 2023. Els jugadors catalans han copat el podium del Campionat d’Espanya tant en categoria masculina como en femenmina es una competició històrica per les botxes. CAMPIONAT D’ESPANYA FEMENÍ 1. Anna Moscoso 2. Cristina Soler 3. Susana Bautista 3. Josefa Vílchez CAMPIONAT D’ESPANYA MASCULÍ … Continuar leyendo "Campions d’Espanya de Botxes"

Campions d’Espanya per Comunitats

Per tercer any consecutiu la Selecció Catalana Masculina i Femenia es proclama  Campions i Campiones d'Espanya per Comunitats a Guardamar, Alacant. La Selecció masculina va derrotar a la comunitat d'Andalucia i la femenina a la Selecció de Balears. Per la seva part la Selecció Juvenil va quedar en un molt bon 3er lloc en Divisió … Continuar leyendo "Campions d’Espanya per Comunitats"

Campions d’Espanya de la Lliga Nacional de Petanca per a Sords

El CE Casal Sords de Barcelona masculí i femení s’han proclamat Campions d’Espanya de la Lliga Nacional de Petanca per a sords que es va celebrar a Rubí. Tambè felicitar al CES Blanes, sotcampions d’Espanya en categoría femenina.

Campions de Catalunya de Dobletes

El passat 3 d’abril es van disputar els Campionats de Catalunya de Dobletes, Classificatori pel Campionat d’Espanya. Aquí teniu les classificacions finals on les dobletes del CP. Torres de Rubí i CP. Santa Coloma es van proclamar Campions de Catalunya en categoria homologada en masculí i femení respectivament. CLASSIFICACIONS CAMPIONATS DE CATALUNYA DOBLETES 2023 SENIOR … Continuar leyendo "Campions de Catalunya de Dobletes"

Ja tenim els Campions de Catalunya Inviduals

Gran èxit de participaciñó del Campionat de Catalunya Individual amb una participació de més de 800 esportistes Agraïment a tots els voluntaris del Petanca Polinyà, conjuntament amb els de FCP, que han fet possible que tots i totes gaudisim de la competició.  Gran afluència de públic amb les grades plenes i un gran nivell de … Continuar leyendo "Ja tenim els Campions de Catalunya Inviduals"

La Federació present al PROJECTE TALENT del CAR de Sant Cugat

Oscar Sorio, responsable de la Formació i Tecnificació  de la FCP va estar present al PROJECTE TALENT, on el sector reflexiona sobre com promoure l’esport femení en tot el teixit esportiu que es va celebrar al CAR de Sant Cugat.

Nou acord de col·laboració amb el portal Clubiers

Signem acord de col·laboració amb @clubiers_es un portal d’avantatges i descomptes pels nostres federats. En breu us donarem més informació sobre els avantatges i como accedir-hi.