NOTICIES

NOTÍCIES

Campionat d’Espanya de Botxes

Aquest cap de setmana, a l’illa de Fuerteventura, s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Botxes Individual en categoria femenina, i en dobletes en categoria masculina. També s’ha disputat la Fase Final del Campionat d’Espanya de Tir de Precisió. En Categoria Femenina destacar la jugadora Cristina Soler del Club Botxes Canet de Mar que novament s’ha proclamat Campiona d’Espanya, revalidant … Continuar leyendo "Campionat d’Espanya de Botxes"

Catalunya Campiona d’Espanya en Divisió Honor

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Palma de Mallorca el Campionat d’Espanya de Comunitats. Pel que fa a la categoria masculina s’ha proclamat CAMPIONA D’ESPANYA DIVISIÓ D’HONOR per segon any consecutiu, derrotant a la final a la gran selecció de Balears . Per tant revalidem el títol que vam aconseguir la passada temporada a … Continuar leyendo "Catalunya Campiona d’Espanya en Divisió Honor"

Campionat de Catalunya a Tarragona

Enguany el Campionat de Catalunya a Tarragona es va celebrar a Riba Roja , un club de recent creació a la comarca de la Ribera d’Ebre. Van participar-hi un total de 107 dobletes en las diferents categories, primera 41, segona 38, fèmines 20 i juvenil 8. Pèl que fa a la categoria segona els campions … Continuar leyendo "Campionat de Catalunya a Tarragona"

Classificacions del Campionat de Catalunya dobletes

Ja hem finalitzat el Campionat de Catalunya en dobletes , en les categories Masculina, Femenina, Juvenil i així com també en categoría autonómica. Gairebé un total de 900 dobletes s’han donat cita en aquesta competició per aconseguir una plaça pèl Campionat d’Espanya que es disputarà a Madrid a principis de Setembre. Després de varies setmanes, … Continuar leyendo "Classificacions del Campionat de Catalunya dobletes"

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FCP I EL LABORATORI ECHEVARNE

La Federació Catalana de Petanca i el Laboratori Echevarne (https://laboratorioechevarne.com/) han signat un acord de col·laboració que permetrà a tots els nostres federats gaudir d’un descompte del 10% pels serveis clínics que proporciona el mateix Laboratori. Per altra banda, tots els nostres esportistes classificats per disputar qualsevol Campionat d’Espanya, així com també que hagin estat … Continuar leyendo "ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA FCP I EL LABORATORI ECHEVARNE"

SELECCIÓ CATALANA MASCULINA

 Des de la direcció tècnica de la Federació Catalana de Petanca ens complau informar que els jugadors seleccionats que participaràn al Campionat d’Espanya de Lliga de Comunitats a celebrar-se del 22 al 24 d’Abril a Palma de Mallorca són : JOSE LUIS DELGADO DIAZ IGNACIO EGEA MUÑOZ JOSE CAMBRA PLA SERGI RODRIGUEZ BOIXADER JOSE MARIA … Continuar leyendo "SELECCIÓ CATALANA MASCULINA"

Jugadores seleccionades participants al Campionat d’Espanya de Lliga de Comunitats

Des de la direcció tècnica de la Federació Catalana de Petanca ens complau informar que les jugadores seleccionades que participaràn al Campionat d’Espanya de Lliga de Comunitats a celebrar-se del 22 al 24 d’Abril a Palma de Mallorca són : MARIA ÀNGELES REGUANT HERNÁNDEZ MARÍA JOSÉ DIAZ GUTIÉRREZ MIRIAM HERNÁNDEZ ÁLVAREZ AZAHARA PRIEGO CUBERO JUDIT … Continuar leyendo "Jugadores seleccionades participants al Campionat d’Espanya de Lliga de Comunitats"

Classsificacions del Campionat de Catalunya Individual

El passat diumenge va finalitzar el Campionat de Catalunya Individual en categoria Homologada  Masculina, femenina, juvenil i autonómica. En aquesta competició s´han donat cita un total de 800 jugadors i jugadores de tota CATALUNYA que durant varies setmanes en diverses eliminatòries han lluitat per aconseguir el preciós títol. Destacar que en la categoría masculina homologada … Continuar leyendo "Classsificacions del Campionat de Catalunya Individual"

La FCP impartirà una activitat extraescolar arreu del territori per la categoria juvenil federada.

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP), en el marc del seu àmbit d’actuació del desenvolupament esportiu, posa en marxa el ‘Curs Inicial’. Amb classes teòriques i pràctiques de l’esport de la petanca, en horari extraescolar i adreçades al col·lectiu de joves amb llicència federativa. Es durà a terme en les instal·lacions … Continuar leyendo "La FCP impartirà una activitat extraescolar arreu del territori per la categoria juvenil federada."

Nota informativa

Com ja s’ha comunicat a tots els clubs les inscripcions a tots els campionats i la tramitació de llicències es farà per federació amb visita concertada o bé per vocalies, sense excepcions de clubs, fins que tinguem acabada l’aplicació

Classsificacions Fase Prèvia al Campionat d’Espanya

Un cop finalitzada la competició de la Fase Prèvia al Campionat d’Espanya en categories Masculina, Femenina, Juvenil i així com també en categoría autonómica. Gairebé un total de 600 tripletes s’han donat cita en aquesta competició per aconseguir una plaça pèl Campionat d’Espanya. Ahir diumenge va finalitzar la competició després de varies setmanes, aquests són … Continuar leyendo "Classsificacions Fase Prèvia al Campionat d’Espanya"

Comença la Fase Previa al Campionat d’Espanya

Comença la primera competició de la temporada la Fase Prèvia al Campionat d’Espanya , en categoria masculina primera, masculina segona i femenina homologada. Més de 500 equips es donaran cita durant les pròximes setmanes en les diferents seus per a alçar-se amb el títol. Adjuntem tota la informació en la web , seus , horaris, … Continuar leyendo "Comença la Fase Previa al Campionat d’Espanya"