El planter de la Petanca catalana demostra el seu bon moment al Campionat d’Espanya

8 de les 12 medalles van ser per jugadors i jugadores catalanes al Campionat d’Espanya Juvenil i Sot-23 que es va disputar a Benejúzar (Alicante) demostrant que la petanca catalana té una base de futur de molta qualitat. Aquest cap de setmana la els jugadors de la Federació Catalana van aconseguir el primer lloc en categoria Sot-23 tant en categoria masculina com en categoria femenina i el sot-campionat en categoria Juvenil. D’aquesta manera, Maria Artacho es va proclamar Campiona d’Espanya sot-23 en categoria femenina i Raul Tábera Campió d’Espanya en categoria Masculina. Per la seva banda, Elsa Marquèz o, Manuel Luque i Raúl Sánchez van completar el podi en tercera posició en categoria femenina i masculina respectivament.

En categoria Juvenil, Laia Pomares es va alçar amb el sot-campionat d’Espanya en categoria Juvenil i Ainhoa Martínez i Silvia Castillo van pujar al podi en tercera posició completant una jornada en què la Selecció Catalana va demostrar que està en un dels seus millors moments.

La propera fita internacional pels nostres serà al Campionat d’Europa on Maria Artacho en categoria sub-23 femenina, Raul Tabera i Manuel Luque en masculina i Laia Pomares i Ainhoa Martínez en categoria juvenil han sigut convocats per representar a la Selecció Espanyola a Isla Cristina (Huelva) el proper mes d’octubre.