Campions d’Espanya per Comunitats per quart any consecutiu!

Èxit rotund de la Selecció Catalana al Campionat d’Espanya de Comunitats proclamant-se Campions d’Espanya per Comunitats en categoria masculina per quarta ocasió consecutiva, sot- campions en categoria Juvenil i pujant al calaix en tercera posició les noies en categoria femenina.

La Selecció Catalana Masculina formada per Francisco Javier Gonzalez, Franscico Javier Flores, Josep Lluis Guasch, Victor Garcia, Lucas Alvarez i Sergi Rodriguez que van derrotar a la final a la selecció Balear  després de disputar les partides de Dobletes, Tripletes i Individual.

No menys meritori va ser el sot-campionat d’Espanya aconseguit en categoria Juvenil per la Selecció formada per Dairon Manrique, Aaron Fernández, David Fernández, David Fernández, Izan Reyes i Lucia Izquierdo que tot i fer un Campionat excel·lent van caure a la final per la Selecció Andalusa. Prèviament, els nostres juvenils es van desfer a la Selecció Balear en semifinals.

I finalment, però no per això menys important, va ser la important tercera posició de la Selecció catalana femenina formada Mari Carmen Vicente, Elena Castillo, Aitana Benzal, Maria José Diaz, Maria Artacho i Maria José Villa. Les nostres jugadores defensaven el Campionat assolit fa un any a Alacant però van caure a semifinals amb la Selecció Balear i per la tercera plaça es van desfer de la Selecció Madrilenya. Així i tot una tercera posició de molt mèrit que no fa més que refermar el bon nivell dels nostres jugadors i jugadores, sempre i ja són uns quants anys, al capdavant de la petanca estatal.

.