El Gran Via CP Campió de Catalunya de dobletes masculí i Sant Cugat Atlètic CP Campiones femenines.

Aquest cap de setmana va concloure el Campionat de Catalunya de Dobletes (Fase Prèvia al Campionat d’Espanya) en categoria Primera i Segona Masculina, Femenina Autonòmica i Masculina Autonòmica, donant per conclosa aquesta Fase Prèvia al Campionat d’Espanya. En categoria Masculina Primera la dobleta Campiona de Catalunya va resultar ser la formada per José Maria Mercado, Siscu González i Sergi Rodríguez del Gran Via CP que va derrotar a la final a l’equip del Trajana CP format per Josep Lluis Guasch, Lucas Álvarez i Jose Luis Guasch Parraga. En tercer lloc, va quedar l’equip de l’Adrianense que va derrotar en la final de consolació al CP Els Magraners 2017 de Lleida. En Segona divisió el Campionat disputat a Canovellas va ser per l’Abrera CP amb Jorge Moya i Sergio Soto que van derrotar a la final al Viladecans CP d’Edgar Gamez i Eric Gamez. La tercera i quarta posició va ser pel Can Bassa CP i el Santa Rosa CP.

Respecte a la categoria Femenina, les Campiones de Catalunya van resultar Leonor Madrigal i Maria Dolores Trasierra del Sant Cugat Atlètic CP que es van imposar a la final a Yolanda Osuna i Sandra Mercader de l’Estrella de Mar CP. Van completar el podi la dobleta de l’Altaveu CP i el Canyado CP.

I per finalitzar una jornada plena de petanca al club de petanca Gran Via es va disputar la final de la categoria Masculina Autonòmica on la dobleta formada per Diego Daniel Navarro, Francisco Navarro i Xavier Jorda del Sant Juan Llefia Alto CP es va imposar a Matias Soria i Javier Pageo del Morera CP. En tercera i quarta posició van quedar les dobletes de La Miranda CP i el Coimbra CP.

Durant la final de Primera Masculina el president de la Federació Catalana de Petanca Jesús Perez Tortajada va fer entrega d’un reconeixement del Comité Olímpic Espanyol  (COE) als nostres jugadors Sergi Rodríguez i Jose Luis Guasch per la seva participació en l’ultim Campionat del Món.