Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
San Antonio de Llefià nou Campió d'Espanya 2ª (Dobletes)
dilluns, 19 de octubre de 2020 12:19

Un nou éxit dels equips catalans, ahir diumenge 18, a Palma (Mallorca), el CP San Antonio de Llefià es va proclamar nou Campió d'Espanya de 2ª categoria en la modalitat de Dobletes. L'equip integrat per Angel Heras, Sabastián Pérez i Marcial Sánchez es va imposar a la final per 13-7 al club valencià San Pascual. Es dona la circumstància que l'equip del San Antonio és el mateix que va participar unes setmanes abans al campionat per tripletes sense tant d'encert però apuntant maneres, va quedar cinquè.

En Semifinals, el club badaloní va vèncer un altre dels equips catalans, l'At. Adrianense (Rafael Bartes, J. Manuel Campos i José Fortes), que no ho va posar fàcil: 13-11 quedant classificat en 3r. lloc amb el ceutí José Zurrón. La Masia i el Salou van caure en Quarts, davant l'At. Adrianense i el San Pascual respectivament i en la classificació final 7è i 8è lloc. L'altre club català el Bellavista-Les Franqueses va quedar en el lloc 19.

En 1ª categoria, la final la van disputar, el valencià CP Paiporta i un local, el balear C.P. Turó que es proclamà Campió 2020 per 13-7. Las Torres-Rubí (B) i Castelldefels (A) van caure en semifinals assegurant un 3r. lloc ex-aequo. Tots els equips catalans (Las Torres, Castelldefels i Prat), varen participar amb més d'un equip i la classificació final van quedar així:

- Las Torres-Rubí A : 11è

- Prat B: 12è

- Prat A: 17è

- Castelldefels B: 18è

 

 
right
right
right