Ja tenim el Campió de Catalunya Individual Masculí Absolut

Aquest cap de setmana s’han cel·lebrat els tres campionats de Catalunya Individual que restaven per disputar en categoria Femenina Autonòmica, Masculina Autonòmica i el, guanyador absolut que els dona dret a anar al Campionat d’Espanya, Masculina Homologada. Les dues primeres es van celebrar a les instal·lacions del Santa Rosa mentre que la final del Campionat de Catalunya Masculí Homologada a Ca n’Anglada.

La campiona de Catalunya Individual Femenina Autonòmica va ser Rosa Mara Fernández, del Cerdanyola At. Serraparera CP., sot-campiona va quedar Vanessa Troncoso del Calldaura CP i Eva Maymo del Molins de Rei CP, tercera classificada.

Per la seva banda el Campió de Catalunya Individual en Categoria Autonòmica ha sigut Joan Gregori del Abrera CP i sot-campió el seu company d’equip Ivan Bueno mentre que, en tercer lloc, va resultar Juan José Jiménez del Polinya CP.

Finalment, en categoria absoluta i que els dona dreta a anar al Campionat d’Espanya va quedar Campió de Catalunya Siscu González, del Gran Via CP,  al Lucas Álvarez del Trajana CP.  En tercera posició va quedar el Sergi Rodríguez, jugador que fa unes setmanes va anar al Campionat del món amb la Selecció Espanyola, del Gran Via CP i en quarta posició el Joel Roca del CP Magraners 2017.

𝘾𝘼𝙈𝙋𝙄𝙊𝙉𝘼𝙏 𝘿𝙀 𝘾𝘼𝙏𝘼𝙇𝙐𝙉𝙔𝘼 𝗜𝗡𝗗𝗜𝗩𝗜𝗗𝗨𝗔L MASCULINA HOMOLOGODA

🥇 FRANCISCO GONZALEZ 👉 GRAN VIA C. P.
🥈 LUCAS ALVAREZ 👉TRAJANA C. P.
🥉 SERGI RODRIGUEZ 👉 GRAN VIA C. P.
🥉 JOEL ROCA 👉 C.P. MAGRANERS 2017

𝘾𝘼𝙈𝙋𝙄𝙊𝙉𝘼𝙏 𝘿𝙀 𝘾𝘼𝙏𝘼𝙇𝙐𝙉𝙔𝘼 𝗜𝗡𝗗𝗜𝗩𝗜𝗗𝗨𝗔L FÈMINES AUTONÒMIQUES

🥇 ROSA MARIA FERNANDEZ 👉 CERDANYOLA AT. SERRAPARERA C.P.
🥈 VANESSA TRONCOSO 👉VALLDAURA C. P.
🥉 EVA MAYMO 👉 MOLINS DE REI C. P.
🥉 YOLANDA VIERGE 👉 MOLINS DE REI C. P.

𝘾𝘼𝙈𝙋𝙄𝙊𝙉𝘼𝙏 𝘿𝙀 𝘾𝘼𝙏𝘼𝙇𝙐𝙉𝙔𝘼 𝗜𝗡𝗗𝗜𝗩𝗜𝗗𝗨𝗔L MASCULINA AUTONÓMICA

🥇 JOAN GREGORI 👉 ABRERA CLUB PETANCA
🥈 IVAN BUENO 👉ABRERA CLUB PETANCA
🥉 JUAN JOSE JIMENEZ 👉POLINYA C.P.
🥉 JOSE PEREZ 👉 MARTORELL C. P.