La Palmera de Sant Martí campió del Play-off de la LLiga Catalana

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Play off final de la Lliga Catalana celebrat els dies 15 i 16 al Club Petanca Prat. A la fase final d’aquesta lliga van arribar els 8 millors equips fins a la data de tota Catalunya: el U.E. Petanca Porqueres de Girona, la Seu de LLeida C.P de Lleida, La Pobla de Montornès C.P, Salou C.P. de Tarragona i La Palmera de Sant Martí, Las Torres de Rubí, Castelldefels i Prat CP de Barcelona.

Els vuit equips van jugar entre ells durant el dissabte i diumenge i finalment el guanyador amb 45 punts va ser La Palmera de Sant Martí. L’equip format per: Francisco Javier Ortiz, Ignacio Egea, Jose Luis García, Jordi Armada, Carlos Martinez, Antonio Navarro, Gumersindo Barbosa, Pedro Diaz, Javier Martinez, Juan Soriano, Joan Flamerich, Joan Gimenez y Javier Ayen es va impossar a Las Torres de Rubí que va quedar subcampió amb 42 punts i al Salou CP que tot i fer els mateixos punts que e lPrat CP, 39, va quedar tercer per l’average entre ells.

Sens dubte un cap de setmana de petanca de molt alt nivell que va ser retransmès en directe pel canal de la Federació Catalana amb 16 hores de petanca comentada en tot moment pel Jonathan Ferrari al capdavant comentant totes les partides de la pista de Televisió i fent entrevistes de jugadors i organitzadors.

També cal destacar el Prat C.P com els organitzadors d’un play-off de 10 que deixa el llistó molt alt de cara als anys vinents.

Ara La Palmera de Sant Martí, com a guanyador de la Lliga, serà el representant de la Federació Catalana de Petanca a la propera LLIGA NACIONAL que és disputarà aquest mes de novembre a Isla Cristina (Huelva), molta sort i esperem que portin el títol cap a casa.

VEURE TOTES LES FOTOS

Classificació Final Play Off Lliga Catalana 2023