Gran èxit del XXII Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions dins de la 3a Setmana Catalana de l’Esport

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el XXII Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions a Santa Susanna enmarcat dins de la 3a Setmana Catalana de l’Esport amb un èxit de participació. Fins a 16 seleccions es van disputar un lloc a la final durant la jornada del dissabte. A banda de les diferents seleccions Catalanes (A,B,C,D i E) van passar per Santa Susanna les seleccions de França, Mònaco, aragonesa, Múrcia, Comunitat de Madrid, València, Galega, Illes Balears, Cantàbria i Portugal demostrant que el nivell de la petanca en categories inferiors cada dia és més alt.

Finalment després d’unes disputades semifinals, qui va arribar a la gran final del diumenge va ser la Selecció de la Comunitat de Madrid que va derrotar a la Selecció de França i la Selecció de València que va fer el mateix amb la selecció de Múrcia.

El diumenge es va disputar la gran final i el partit pel tercer i quart lloc. La Selecció de Madrid va demostrar que està en un molt bon estat de forma i va derrotar sense quasi donar opció a la Selecció de València que tot i tenir opcions al final no va poder amb els madrilenys que van aconseguir el prestigiós trofeu. Per la seva banda en la lluita pel tercer i quart lloc la Selecció de França va quedar en una molt meritòria tercera plaça derrotant a la selecció de Múrcia.

Sense dubte dues jornades de gran nivell on la petanca va demostrar que està en molt bones mans i que els joves estan demostrant que el futur està més que assegurat.