Èxit de participació del 1er Màster de Dobletes Femení

Aquest cap de setmana s’ha disputat el 1er Màster de Dobletes Femení organitzar per la Federació Catalana de Petanca a les pistes de l’UP Les Torres Rubí on han participat un total de 48 dobletes (96 jugadores) durant els dies 8 i 9 de juny en una festa de la petanca femenina amb jugadores que han arribat d’arreu del territori com les Campiones del Món Sara Díaz y Aure Blàzquez o les dobletes arribades de Monaco, Galícia, Astúries, País Basc, Cantàbria, València, Aragó, Múrcia, Madrid, Alacant o Andalusia. Precisament les jugadores de la Delegació Sevillana de Petanca van resultar les Campiones del Master. La dobleta composada per Laura Villaécija y Carolina Reina van derrotar a la dobleta formada per Montse Cortijo y Pili Rodriguez. En Tercera posició van quedar les dobletes formades per Virginia Martin i Maria José Villa i Sara Díza amb Mónica Fernández.

Per la seva banda a la final de consolació la dobleta formada per Elisabeth Sánchez i Carmen Sanchez es van imposar a Elsa Marquez i Mari Carmen Valois. En tercera posició de consolació van quedar Sandra Ruiz i Francisca Gómez i Vanesa Ferández i Josefa Drago.

Sens dubte aquest cap de setmana s’ha demostrat el gran nivell de la petanca femenina amb partides de gran nivell en unes pistes inmillorables per aquest tipus d’esdeveniments com són les instal·lacions de l’UP Les Torres Rubí.

Classificació Final Master Femení 2024 (descarregar pdf )