El NEE de l’Escola Jacint Verdaguer visita el Club Petanca Prat.

El passat divendres dia 16 al matí, novament a les instal·lacions del Club Petanca Prat, vam tenir la visita del grup amb NEE de l’Escola Jacint Verdaguer d’ El Prat de Llobregat.
Primer de tot hem de dir que vam tenir l’agradable sorpresa de saber que el grup havia treballat prèviament a classe les regles del joc, la cerca del material necessari, així com havien visualitzat partides per familiaritzar-se amb el nostre esport.
El taller va començar fent les presentacions de les persones participants, seguidament ens vam posar mans a la feina fent els exercicis d’escalfament, tan necessaris com imprescindibles per poder practicar la petanca i més encara amb les temperatures d’aquesta època.
Les activitats proposades per aprendre la manera com llençar les boles ens van ocupar la meitat de la sessió, i durant l’altra meitat vam poder fer una apassionant partida amb la col·laboració de les professores acompanyants.
Des d’aquí volem agrair la participació i el comportament de tot el grup, i esperem que el taller hagi estat tan enriquidor per elles com ho ha estat pel formador.”
—–