Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Fase Prèvia al C. Espanya 2021
dijous, 17 de juny de 2021 17:21

La Fase Prèvia al Campionat d'Espanya es desenvoluparà al llarg de 4 jornades entre el 27 de juny al 18 de juliol.

Les categories convocades per la 1ª jornada, 27 de juny, son les senior homologades, és a dir: Primera, Segona i Femenina que es repartiran en 3 escenaris diferents:

Primera C.P. Parets 46
Segona C.P. Las Torres-Rubí 178
Femenina H. Cerdanyola A. Serraparera 44

En el cas de la 2ª categoria, amb 178 equips inscrtis es subdividirà en 2 torns, de manera que igual que va passar amb les dobletes, no tots els inscrits jugaran al matí. Haureu de consultar els quadrants la propera setmana per saber quins equips jugaran al matí i quin de tarda.

Ja podeu consultar el reglament de la competició

 

 

 

 
Assemblea General - 3 de juliol
dimecres, 26 de maig de 2021 12:28

Per motius aliens a la voluntat d'aquesta Federació hem d'aplaçar l'Assemblea prevista pel pròxim 26 de juny al dia 3 de juliol.

D’acord amb l’article 62 del Decret 58/2010, de 4 de maig de 2010, de les Entitats Esportives de Catalunya, en relació amb l’article 61.a) i 61.c) del mateix cos legal, i l’article 59 dels Estatuts de la FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA, la Junta Directiva de la FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA té l’honor de convocar-lo a l’Assemblea General Ordinària pel dia 3 de juliol de 2021 a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10 h. en segona convocatòria, a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Bàsquet, Rambla Guipúscoa, 27 de Barcelona, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

 
Curset àrbitres i tècnics territorials
dijous, 10 de juny de 2021 17:39

La Federació Catalana de Petanca realitzarà un Curset de formació per àrbitres i tècnics territorials el pròxim mes de juliol en 2 jornades. El 10 de juliol estarà dedicat a tota la formació teòrica i reglamentaria i el 18 de juliol a la part pràctica. És imprescindible remetre aquesta la fitxa d'inscripció cumplimentada abans del 5 de juliol per email a la Federació. Al final de la jornada del dia 18 de juliol es farà una prova de nivell per determinar la seva capacitació.   

- Fitxa àrbitre

- Fitxa tècnic

 
La Selecció Masculina campiona d'Espanya 2021
dilluns, 31 de maig de 2021 10:24

La Selecció Masculina es va proclamar ahir a Santa Susanna (Barcelona) Campiona d'Espanya de Seleccions (Divisió d'Honor). L'equip integrat per Rubèn Adán, Oscar Canton, Josep Lluís Guasch Pedro J. Juan, Felipe Martínez  i Javier Martínez es va imposar en la competició per davant de les seleccions Madrilenya i Andalusa que van quedar en 2n i 3r. lloc. L'últim any que la selecció masculina es va proclamar campiona va ser el 2016.

En la darrera edició de la competició, el 2019 tant la selecció femenina com la juvenil van ser campiones. Després d'un any en blanc a causa de la pandemia, enguany, no s'han pogut revalidar els títols, en la Juvenil ens hem quedat molt a prop i l'equip català integrat per Irina Aviñoa, Manel Luque, Ainhoa Martínez, Pol Pérez, Izan Reyes i Marc Terns ha quedat subcampió. L'equip Balear que també ha triomfat en la categoria femenina s'ha proclamat campió.

La categoria femenina que en altres edicions sempre ha estat un valor segur, ha caigut fins a un sorprenent 5è lloc. L'equip integrat per Cintia Arrabal, Diana Castro, Alba Coll, Mª. José Díaz, Míriam Hernández i Laura Mora ni tal sols ha pogut fer podi. Tots els equips catalans han competit a la Divisió d'Honor.  

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 9 de 12
right
right
right