Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Victor, Rosario i Dani campions del Individual a Tarragona
dimarts, 29 de març de 2011 17:11

Els dies 20 i 27 de març va tenir lloc a la Delegació de Tarragona la fase prèvia al Campionat de Catalunya Individual que s'ha desenvolupat a Valls amb la col·laboració de la secció de petanca del C.B. Valls i de l'Ajuntament de la ciutat.

Han participat més de 90 jugadors entre les tres categories: Masculina, Femenina i Juvenil dels quals es clasifiquen per la fase final del pròxim diumenge 3 d'abril a Badalona, 3+3 de les categories senior i 5 de la juvenil. Victor García, Rosario I. Lizón i Daniel Pelayo son els nous campions de la Delegació.

.
 
Amistós Botxes Canet-Boules Ferrées Carouge
divendres, 25 de març de 2011 11:23

El Club Botxes Canet s’agermana amb un club suïs: Boules Ferrées Carouge i per rubricar aquest vincle ha celebrat un torneig amistós a la ciutat suïssa els passats 26 i 27 de febrer, al Centre Sportif de Boulodrome. La representació catalana ha anat a càrrec dels Campions d’Espanya: Daniel Guillem i Francisco Moreno així com de Juan Carrasco, Florentin Sánchez, Pablo Serena i José Soler.

En aquesta competició amistosa s’han practicat totes les modalitats de la Copa Europea de Clubs: individual, dobleta, tripleta, tir  de precisió, tir ràpid i per parelles, etc. Donat que la finalitat principal era la preparació de cara a la competició europea. Podeu veure les fotos a la Galeria.

Reocrdem que la fase final del Campionat d'Europa de Clubs tindrà lloc a Alassio (Itàlia) del 3 al 5 de juny. Trobareu més informació a la web de la Federació Internacional: www.fiboules.org

 

.
 
La final del Catalunya Individual a Badalona
dimecres, 23 de març de 2011 18:59

La jornada final del Campionat de Catalunya Individual prevista pel dia 3 d'abril tindrà lloc al Camp de Futbol Morera, de Badalona (Av. Carlemany s/n) i comptarà amb la colaboració organitzativa del C.P. Badalona.

.
 
Els primers campions de Catalunya 2011
dilluns, 14 de març de 2011 15:33

Els primers Campions de Catalunya del 2011Ahir diumenge 13 de març va tenir lloc la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs per tripletes a les instal·lacions del C.P. Can Borrell (Mollet del Vallès). En aquesta darrera jornada van participar els 8 darrers classificats a cadascuna de les 5 categories en joc. A la cloenda de la competició i entrega de trofeus van assistir, el Sr. Rafael Cabanilla, regidor de Mollet del Vallès i el Sr. José Frías, president del Club Petanca Can Borrell.

Els nous campions de Catalunya son: Las Torres-Rubí, Santa Coloma i Trajana en les categories homologades Masculina, Femenina i Juvenil respectivament i Adrianense i Prat en les categories Masculina i Femenina autonòmiques.

.
 
La 3a. jornada del Catalunya de Clubs a Magoria
dimarts, 01 de març de 2011 19:19

La tercera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs per tripletes del 6 de març, que a causa de les festes no es podrà fer a Santa Perpetua, tindrà lloc al Camp de Futbol Magoria de Barcelona, al barri de Sants (Av. Gran Via de les Corts Catalanes cantonada amb c/Moianès. 


Podeu arribar amb les línies de metro L1 i L3 (parada Pl. Espanya), Ferrocarrils de la Generalitat (parades Magoria-La Campana o Pl. Espanya). Bus: 9-37-46-65-79-109-L70-L72-L80-L81-L86-L94-L95

Hora de Convocatoria: 9:45h.

 
«IniciaAnterior717273747576777879SegüentFinal»

Pàgina 72 de 79
right
right
right