Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
El Botxes Canet es proclama campió de la Copa Roussillon
dimarts, 12 de abril de 2011 18:54

El passat 26 de març a Perpignan va tenir lloc la darrera jornada de la competició de Botxes coneguda com a Copa Roselló (Coupe du Roussillon). En aquesta ocasió el Botxes Canet s’enfrontà amb el club Canet-Plage (França) obtenint el títol de campió amb un resultat final de 13 a 7.

La Copa Roselló és una competició que es disputa al llarg de diverses jornades a Canet i a França i en la que es practiquen diverses modalitats: individual, dobletes, cuadretes i tir i punt al cercle.

En el primer enfrontament el 12 de febrer a Canet, entre el club català i el francès Club de Sports Boules de Bompas, els catalans es van endur la victoria amb un resultat ampli de 13,5-6,5. La setmana següent, ja en territori francès l’equip català es va tornar a imposar per 9,5-6,5 i d’aquesta manera el Botxes Canet es classificà per les semifinals que tindrien lloc a Perpignan el 19 de març al boulodrome cobert del Palais d’Expositions on L’equip català integrat per Juan Carrasco, Juan Cuesta, Miquel Ferrer, Daniel Guillem, Kiko Moreno i Pablo Serena s’enfrontà amb el club de Port Vendres amb un resultat positiu de 12,5 a 7,5 que els atorgà plaça per la final.

 

 
right
right
right