Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
C. Espanya Individual-els catalans es queden a les portes
dilluns, 13 de maig de 2019 15:39

Aquest any no ha pogut ser, no s'han pogut renovar els títols aconseguits el 2018 a les categories femenina i juvenil del Campionat d'Espanya Individual que va tenir lloc a El Ejido (Almeria) el passat cap de setmana. Han destacat dos integrants de les seleccions que dues setmanes abans havien tornat com a Campions amb les seves respectives seleccions: Mª José Díaz i Raúl Tabera.

Tot "pintava" de cara pels catalans que en ambdues categories es posicionaven a semifinals: Miriam Hernández, també Campiona amb la selecció i que malahuradament perdia davant la lleidatana Pilar Pelegrí que enguany milita sota bandera aragonesa i Mª José Díaz que va perdre devant l'andalusa Carolina Pascual que es proclamaria Campiona d'Espanya 2019 en vèncer a la Pilar Pelegrí.

En la fase de Quarts de la categoria Juvenil, la deesa Fortuna enfrontà els dos catalans provenients del club hospitalenc Gran Via: Hugo Montes i Raúl Tabera i el primer quedaria fora de la lluita pel títol. Raúl Tabera es proclamà Subcampió d'Espanya en perdre amb el seu "tocayo" balear Raúl Martínez. El tercer lloc ex-aequo per Ivan Escacho (F. Aragonesa) i Ismael  Vázquez (F. Ceutí).

I als quatre jugadors, Mª José, Míriam, Hugo i Raúl a les seves respectives categories, femenina i juvenil, els hi desitgem molt d'encert i molta sort perque es tornaran a batre el proper cap de setmana a Camargo (Cantabria) al Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes.

En la categoria masculina no hi hagut encert i cap dels cinc representants va arribar a les semifinals.

   

 
right
right
right