Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Santa Rosa i Sant Pere Nord es proclamen campions a Santa Susanna
dimarts, 16 de octubre de 2018 12:41

Santa Rosa i Sant Pere Nord es van proclamar el passat dissabte 13 a Santa Susanna, en categoria masculina i femenina respetivament, campions de l'Autonòmic de Clubs 2018.

Com en les passades ediciins hi han participat 16 tripletes en cadascuna de les categories procedents de les quatre delegacions provincials.

En semifinals de la masculina, els emparellaments van ser Santa Lucia-Santa Rosa amb resultat  de 1-10 i Montgat-Can Cuyàs (Alejandro, Antonio i José Díaz Romero) amb resultat de 2-13. La final es va resoldre per 9-7 a favor del club rubinenc, el Santa Rosa amb una tripleta intergrada per Ángel de la Vega, Manuel Martínez i Pedro Ortiz. El CP Santa Lucia (Juan Amaro, Angel Díaz i Marcos Moreno) va quedar en tercer lloc en vèncer per 13-10 el C.P. Montgat (Javier Pageo, Guillermo Peredo i Matias Soria).

En semis de la categoria femenina, els dos equips amb que participava Can Jofresa es van enfrontar entre si, amb un resultat ben ajustat de 13-12 a favor del B d'Antonia Catalan, Araceli Garcia i Montse Moreno. I per l'altre, Ciudad Cooperativa (Angeles García, Eugenia Robles i Juan Vico) A amb Sant Pere Nord, amb resultat de nou molt ajustat de 12-13, a favor del club de Terrassa. La final entre dos clubs terrassencs, Can Jofresa B i Sant Pere Nord (Rosa López, Anna Marín i Emma Milán), es va resoldre a favor d'aquest últim per 12-13. El tercer lloc de la classificació per Can Jofresa A que va vèncer el Ciudad Cooperativa A de Sant Boi.   

Podeu consultar el doiser de la competició si cliqueu aqui

 
right
right
right