Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Trajana i La Palmera campions de Dobletes de 1ª i 2ª
dimecres, 13 de juny de 2018 17:29

El passat diumenge 10 de juny va tenir lloc a Magoria la darrera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes 2018 on s'aplegaren un total de 48 equips, 8 per categoria. Enguany les categories de 1ª i 2ª son les que jugaran el campionat d'Espanya al mes d'octubre (del 19 al 21) a Melilla. I son el CP Trajana i CP La Palmera de Sant Martí, els dos clubs barcelonins, que s'han proclamat campions de les respectives categories.

La final de 1ª disputada entre els clubs Trajana (J. Martín i Rubèn Fernández)  i Prat (J. Saiz i Francisco González), amb resultat favorable al primer es va resoldre amb un 13-9.Can Bassa ( J. Luis Munzón i M. Araguas) es va classificar 3r. en vèncer a la dupleta de Flores Reina i Luis Parra també del Prat.

En 2ª, La Palmera de Sant Martí (Juan Soriano i Antonio Cornelles) va superar amb un resultat ampli de 13-4 al seu contrincant, CP Santa Coloma (Fernando González i Daniel Martínez). La tercera plaça de la classificació és pel Badalona (Pedro Díaz i Luis Fuentes) que guanyà amb el mateix resultat 13-4 al seu oponent el CP Valldaura (Daniel Barbero i Cristian Díaz).

La final femenina va anr a càrrec del veterà Navarcles (Vero Martínez i Jésica Santiago)  i La Llagosta (Cintia Arrabal i Raquel Corral) amb resultat favorable al primer de 13-9. La tercera plaça pel Gran Via (Diana Castro i Miriam Hernández) que va vèncer l'Alcudia (Marta Peracho i Susana Ruiz amb 13-10.

En la categoria Juvenil, el campió d'Espanya de tripletes, el Santa Eulàlia d'Hospitalet (Iván Egea-Carlos Revuelta) es va proclamar campió imposant-se al CP Parets (Iván Falcó-Joel Castilla) per 13-9. Tercera i quarta plaça per l'Arraona-Merinals (Antonio Jiménez-Manuel Pubill) i Can Mariner (Marina Carreño-Alejandro Martín) respectivament amb resultat de 13-8.

I en les categories autonòmiques, el primer classificat de la masculina va ser A.E. Can Cuyàs (Antonio Díaz-José Díaz) que en una disputadissima final es va imposar 13-12 al Vilanova del Camí (Carlos Caldito-Alfonso González). El Quatre Barres (Javier Lasmarias-Julio Porras) tercer classificat amb un 13-11 sobre el Santa Lucia (Angel Díaz-Marcos Moreno). I en la femenina primer lloc de la classificació pel Can Mariner (Inés Novas-Miriam Valencia) que amb un 13-11 es va imposar en la final a la dobleta de les germanes Laura i Ruth Vergel del CP Benavent. Sant Pere Nord (Emma Millán i Mª. Rosa López) i Ciudad Cooperativa (Mª. Angeles García- Eugenia Robles) es van enfrontar pel 3r. i 4t lloc aconseguint el club de Sant Boi el millor resultat 13-6.

Cliqueu aqui per veure la classificació i els quadrants de la Final. I visiteu la Galeria per veure les fotos

 

 

 

 

 
right
right
right