Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La Selecció Catalana revalida el títol al Cantabria Infinita
dimecres, 27 de setembre de 2017 10:34

La 35ena. edició del Nacional Cantabria Infinita que va tenir lloc el passat cap de setmana a Torrelavega, seu del proper campionat estatal per dobletes, també té campions catalans. No esperaven menys de la integrada per Enrique Catalán, Francisco J. Flores i Carlos Martínez que sumen sobrada experiencia i éxits en campionats tant d'àmbit català com estatal per revalidar el títol aconseguit el 2016 pels seus companys David Álvarez, Josep Lluís Guasch i el propi Flores Reina que potser ha exercit de talismà.

La tripleta catalana es va classificar en quarta posició en la primera fase (suís internacional) per darrere dels equips Cantabria D, Valencia i Madrid passant a 1/8 i a posteriori a 1/4 on es van enfrontar amb la tripleta B d'Astúries amb un resultat favorable de 13-10. Les semifinals van ser:

- Galícia - Valencia: 11-13

- Catalunya - Cantabria A: 13-0

En la final la tripleta catalana es va imposar per 13-9 a la tripleta valenciana integrada per Joaquín Amador, Francisco Lloret i Fernando Sáiz .

 

 
right
right
right