Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció catalana campiona del Ciudad de Alicante
dilluns, 03 de juliol de 2017 12:18

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició del tradicional Nacional Ciudad de Alicante de categories masculina i femenina. La Federació Catalana ha estat representada per José Luis Munzón, Pedro Pulgarín i David Vera en la masculina i per Núria Lardín, Esther Rodríguez i Cristina Soler en la femenina.

I ha estat, la selecció masculina que s'ha emportat "el gato al agua", la tripleta catalana que va fer una molt bona actuació i només va tenir un entrebanc a la 3ª partida es va imposar a la final a la tripleta d'Eivissa per 13-0 com ja havia fet a la semifinal amb Almeria amb identic resultat.

La selecció femenina amb una actuació més irregular, va guanyar tres de les 5 partides de la primera fase que li van assegurar una plaça a Quarts on va caure derrotada devant la Selecció Asturiana per un ajustat 11-12, quedant relegada a la 5ena posició.

 
right
right
right