Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Navarcles i La Salud nous campions de Catalunya per Dobletes
dilluns, 19 de juny de 2017 15:30

El passat diumenge 18 de juny a Magoria es va disputar la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes. Una competició, com és habitual, una mica discontinua, degut al calendari estatal. Hi estaven convocat els 8 equips de cadascuna de les 5 categories en competició classifciats en les jornades anteriors. Enguany el Campionat de Catalunya és una fase prèvia del campionat estatal que es disputarà al mes d'octubre de les categories Femenina i Juvenil, on els clubs catalans participaranamb 5 equips en totes dues. I en categoria femenina, el C.P. Navarcles, el vigent campió d'Espanya per tripletes, s'ha proclamat Campió de Catalunya i qui sap si farà doblet. En el cas de la categoria Juvenil, el nou campió és C.P. La Salud, de Badalona.

En el cas de la final femenina, el Navarcles es va alçar amb el triomf derrotant la dobleta del C.P. El Castillo capitanejada per Isabel Acosta amb un inapelable 13-0 que no va estar gaire encertat. El 3r. lloc va ser pel C.P. Sant Boi que també es va enfrontar amb una dobleta de El Castillo, en cas aquest cas la defensada per Isabel Capdvila que va caure per 13-11. En tractar-se d'un previ per l'estatal es va disputar la partida per classificar el 5è. i 6è. lloc que va ser pel Cerdanyola At. Serraparera (Cintia Arrabal) i Mediterrani-Bellvitge (Montse Cortijo) respectivament.

La final Juvenil la van disputar les dobletes de David Egea de Penya Esplanada (Mataró) i de Adrià Gil de La Salud (Badalona) amb el resultat de 5-13. El tercer lloc va ser pel C.p. Mediterrani-Bellvitge (Hospitalet) que es va imposar 13-8 al C.P. Seu de Lleida. En el mateix cas que la categoria femenina el 5è i 6è lloc van ser pel Fontsanta (Cornellà) i Bellavista-Les Franqueses (Les Franqueses del V.) que es va resoldre amb un 13-3.

En 1ª , el C.P. Badalona de Manuel Lorenzo és el nou campió 2017 en derrotar el C.P. Castelldefels de Lucas Alvarez per 13-7. La dobleta de  José Luis Munzón de Can Bassa (Granollers) es va imposar 13-1 a de Oscar Alberola del Trajana (Barcelona).

La final de la 2ª categoria va anar a càrrec dels clubs Mas Guinardó (Barcelona) i Unión Casablanca (Sant Boi) que es va resoldre amb victoria dels barcelonins per 13-7. Fontsanta (Cornellà) i Ciudad Cooperativa (Sant Boi) son respectivament el 3r. i 4t. classificat.

I en les autonòmiques, Quatre Barres (Terrassa) es va alçar amb el triomf de la masculina derrotant per 13-4 el Morera de Badalona. El 3r. i 4t. lloc el van signar Montmeló i Can Jofresa (Terrassa) amb un resultat de 13-4 a favor dels primers. I en femenina, el Barri Centre (Cornellà) es va imposar al barceloní Torre Baró per 13-5. C.P. Lloreda (Badalona) i C.p. Can Jofresa es van classificar 3r. i 4t. lloc respectivament.

Cliqueu aqui per veure la classificació completa i els quadrants de la jornada.

 
right
right
right