Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Navarcles revalida el seu títol a Granada
dilluns, 29 de maig de 2017 09:56

El C.P. Navarcles va revalidar ahir diumenge a Almuñecar (Granada) el seu títol de vigent campió d'Espanya de la categoria Femenina per tripletes. La tripleta campiona integrada per Alba Coll, Verónica Martínez i Jesica Fajardo es va imposar al Regenta d'Oviedo per 13-8. L'altre campió 2016 de la 2ª masculina, el C.P. Teatinos (Málaga), també l'ha revalidat i exactament amb el mateix resultat que la final femenina 13-8 amb el valencià Virgen del Pilar.

La majoria dels equips catalans de la categoria femenina es van quedar a la fase de 1/8 final on havien arribat Alcudia, Cerdanyola, La Pobla i els dos equips de Navarcles, A i B. Només van "sobreviure" el Navarcles A que es va imposar a El Roble (F. Càntabra) per 13-7 i el Cerdanyola que va caure per 3-13 devant del Viator (F. Andalusa). I seria el Viator andalús el nou contrincant del Navarcles a Semifinals, on es van girar les tornes i les catalanes els hi van tornar la derrota de es seves companyes amb 13-3. A l'altra semifinal Regenta Oviedo es va imposar a La Salceda (F. Murciana) per 13-8.

Així la classifcació dels equips catalans a quedat:

- 5è: Cerdanyola At. Serraparera

- 9è.: Alcudia, Navarcles B i La Pobla de Montornès

- 22è. Viladecans

En la categoria masculina, 2ª, l'encert no ha acompanyat els equips catalans i només dos equips van disputar la fase de 1/8, Carpi i Prat i només aquest últim va passar a la fase de Quarts, on es va enfrontar amb el el que quedaria subcampió, el valencià Virgen del Pilar que el guanyà per 13-4. L'equip campió del Teatinos estava integrat per José María Garbero, Tomás Garbero, Jorge Garbero, David Garbero.

La classificació dels equips catalans va quedar:

- 5è. Prat

- 9è. Carpi

- 23è. Premià de Mar

- 24è. Salt

- 30è. Penya Esplanada

En tots dos campionats han participat 32 equips, procedents de 16 CCAA en el cas de la 2ª cat. i 18 en la femenina.

 
right
right
right