Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Castelldefels revalida el seu títol a Alacant
dilluns, 22 de maig de 2017 15:52

El C.P. Castelldefels va revalidar ahir a Alacant, el seu títol de Campió d'Espanya de Clubs de 1ª categoria. L'equip campió integrat per Lucas Álvarez, Oscar Cantón, Pedro J. Juan i Juan A. Martínez Rubio es va imposar en la final al C.P. Los Infantes de la F. Andalusa. El C.P. Prat que participava amb dos equips va pujar al tercer esglaó del podi amb tots dos equips.

La sort va voler que en fase de Quarts els equips catalans s'enfrontesin entre si:

- Badalona - Prat B: 6-13

-Prat A - Trajana: 13-0

- Castelldefels - La Pobla de M: 13-8

- Los Infantes - Almoradí: 13-5

I així a la semifinal hi van anar els dos equips del Prat i el vigent Campió, Castelldefels. La semifinal entre el Prat A i el campió 2016 es va resoldre amb un ajustat 11-13. I Los Infanes de la F. Andalusa es va assegurar la plaça a la final amb un contundent 13-6. El club català no va perdonar i en una emocionant final va revalidar el seu títol amb un indiscutible 13-4.

L'equip de Los Infantes estava integrat per Alejandro Cardeñas, ISrael Naranjo i Juan Ruiz. I els equips del Prat, ambdós tercers, per Enric Catalán, Juan A. García, Carlos Martínez i Oscar Sorio (equip A) i Francisco J. Flores, Víctor García, Luis Parra i Sergi Rodríguez, l'equip B.

La resta d'equips catalans de la categoria es van classificar de la següent manera:

- 5è. Badalona/Trajan/La Pobla de Montornès

- 32è. La Mitjana

En categoria Juvenil, el combinat de la Delegació Valenciana, format per Antonio Castro, Marcos Díaz i Santiago Rodríguez és el nou campió que es va imposar al club murcià Uroboros per 13-11. El tercer lloc de la classificació va ser pel murcià La Salceda i un combinat aragonès. Els equips catalans La Salud i Carpi van ser eliminats en quarts davant La Salceda i Uroboros respectivament. La resta d'equips catalans van obtenir la següent classificació:

- 9e.: El Castillo, Nova Lloreda i Viladecans

- 18è. Mediterrani-Bellvitge

- 27è. Vallense

Podeu veure les fotos a la Galeria

 
right
right
right