Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció subcampiona al Nacional d'Oviedo
dijous, 29 de setembre de 2016 10:18

El passat cap de setmana, farcit de competicions arreu, la Federació Catalana també ha participat al tradicional Nacional Ciutat d'Oviedo que enguany arriba a la 26ena edició i que es disputa com en anys anteriors a les pistes municipals de la Corredoria. Hi han participat un total de 16 equips, en modalitat de dobletes les femines i de tripletes la categoria masculina procedents de les federacions de Cantabria, FEP, Alacant i Galicia. La representació Catalana ha anat a càrrec dels jugadors de la Delegació Lleidetana Francisco J. Bravo, Diego Flores i Victor A. Platón que han signat una bona actuació a les pistes asturianes.

En la primera fase les 16 tripletes s'ha dividit en grups de 8. La tripleta catalana no ha tingut cap problema per posicionar-s en Quarts on s'ha enfrontat a la tripleta Alacantina guanyant per 13-2. En la semifinal el contrincant ha estat una de les tripletes asturianes (E) on el resultat ha estat més ajustat 8-9 a favor dels catalans. En l'altre semifinal s'han enfrontat dos equips de Cantabria A i B amb resultat de 9-5 a favor de Cantabria B: La tripleta càntabra formada per Mario Argumosa, Germán Fernández i Lorenzo Moreno serà finalment la campiona del Nacional d'Oviedo amb un contundent 13-2.

 
right
right
right