Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció s'imposa al Cantabria Infinita
dilluns, 26 de setembre de 2016 18:43

La selecció catalana integrada per Josep Lluís Guasch, Francisco J.  Flores i David Alvarez s'ha proclamat campiona de la 24ena. edició del Nacional Cantabria Infinita que ha tingut lloc a Torrelavega (Cantabria).

Tot i que la Federació Catalana només ha participat al torneig masculí també es disputà la categoria femenina. Hi han participat 16 tripletes (F. Madrilenya, FEP, D. Alacantina, F. Gallega, F. Asturiana i F. Càntabra) en cadascuna de les categories que s'han dividit en 2 grups de partida.

En aquesta primera fase l'equip català s'ha classificat com a primer de grup i passen els 4 primers de cada grup. La tripleta catalana no té cap problema per batre tant en Quarts com en Semifinals als seus rivals càntabres amb 13-2 i 13-7. En la final Guasch-Flores-Alvarez s'imposa a la Selecció Espanyola (Manuel H. Romero-José Gómez-Juan C. Mata) amb un contundent 13-0.

 
right
right
right