Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Comunicat oficial als clubs que participen en lligues federades
dilluns, 25 de octubre de 2021 09:16

Del 12 al 21 de novembre de 2021 es celebra a Catalunya (Santa Susanna) el Campionat del Món de Petanca en la modalitat de tripletes en les categories juvenil, sènior femenina i sènior masculina. Es tracta d’un esdeveniment històric sense precedents en les competicions internacionals de Petanca.

Per això, i per tal que aquest Mundial sigui tot un èxit i que tota l’afició petanquista del territori en pugui gaudir, la Federació Catalana de Petanca dona el seu vistiplau a l’ajornament dels partits de les seves lligues federades en aquestes dates sempre que sigui de mutu acord entre els clubs implicats.

Igualment, la Federació Catalana de Petanca emplaça als clubs que hagin decidit ajornar els seus partits de lliga en aquestes dates a recuperar-los quant abans millor per tal de no alterar excessivament el calendari de competició català.

Per endavant, moltes gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i, especialment, per la vostra col·laboració. Visca la Petanca!

 
right
right
right