Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
S’inicien els treballs per a la creació d’un Codi de Conducta en Competicions Esportives de Petanca
divendres, 10 de setembre de 2021 09:07

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP) ha iniciat aquest mes de setembre els treballs per a la creació d’un Codi de Conducta en les Competicions Esportives de Petanca. Aquesta actuació queda enquadrada en l’àmbit d’actuació de la millora institucional de l’Àrea de Formació i, en aquest sentit, es centra en la millora global dels clubs i les entitats esportives de petanca.

Durant les properes setmanes un grup de treball configurat per petanquistes de les categories masculina i femenina, així com per responsables institucionals, participaran en la validació i revisió d’una proposta de Codi de Conducta, que pretén esdevenir un instrument al servei dels clubs i les entitats esportives de petanca.

La pretensió última és disposar d’una eina que impulsi les actituds, els comportaments i els valors positius i desitjables del nostre esport. I al mateix temps, que els clubs i les entitats esportives de petanca la puguin aplicar amb els membres de les seves comunitats esportives i també en les melés, els tornejos i les competicions que organitzen.

 
right
right
right