Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La Selecció Masculina campiona d'Espanya 2021
dilluns, 31 de maig de 2021 10:24

La Selecció Masculina es va proclamar ahir a Santa Susanna (Barcelona) Campiona d'Espanya de Seleccions (Divisió d'Honor). L'equip integrat per Rubèn Adán, Oscar Canton, Josep Lluís Guasch Pedro J. Juan, Felipe Martínez  i Javier Martínez es va imposar en la competició per davant de les seleccions Madrilenya i Andalusa que van quedar en 2n i 3r. lloc. L'últim any que la selecció masculina es va proclamar campiona va ser el 2016.

En la darrera edició de la competició, el 2019 tant la selecció femenina com la juvenil van ser campiones. Després d'un any en blanc a causa de la pandemia, enguany, no s'han pogut revalidar els títols, en la Juvenil ens hem quedat molt a prop i l'equip català integrat per Irina Aviñoa, Manel Luque, Ainhoa Martínez, Pol Pérez, Izan Reyes i Marc Terns ha quedat subcampió. L'equip Balear que també ha triomfat en la categoria femenina s'ha proclamat campió.

La categoria femenina que en altres edicions sempre ha estat un valor segur, ha caigut fins a un sorprenent 5è lloc. L'equip integrat per Cintia Arrabal, Diana Castro, Alba Coll, Mª. José Díaz, Míriam Hernández i Laura Mora ni tal sols ha pogut fer podi. Tots els equips catalans han competit a la Divisió d'Honor.  

Per a la propera edició aquestes seran els ascensos i descensos de les diverses categories:

MASCULINA
Ascensos a División d'Honor
* Aragó
* Extremadura

Descensos a Primera Divisió
* P Basc
* Múrcia

FEMENINA
Ascensos a Divisió d'Honor
* Castella-Lleó
* Canaries

Descensos a Primera Divisió
* Galícia
* Cantàbria

JUVENILS
Ascensos a División d'Honor
* Múrcia
* Comunitat Valenciana

Descensos a Primera Divisió
* Madrid
* Ceuta

Podeu veure algunes fotos, clicant aqui

 
right
right
right