Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Montcada i Sants es proclamen campions de Dobletes
dilluns, 17 de maig de 2021 13:30

Ahir diumenge 16, van tenir lloc les finals de les categories Femenina i Juvenil del Catalunya de Clubs per Dobletes 2021 que son les que enguany disputaran els campionats estatals el pròxim mes de juny. El CP Montcada és el nou campió 2021 de categoria femenina mentres que el CP Sants és el nou campió Juvenil. La final femenina es va produir a les pistes de CP Santa Coloma i la Juvenil va tenir lloc a les pistes del CP Mas Guinardo (Barcelona)

L'equip femení estava integrat per Antonia Barrientos, Montse Martínez i Sandra Ruiz i va derrotar a la final la dobleta del CP Sant Pol representada per Àngela Esteban i Sandra Salmerón.    

En la categoria Juvenil, l'equip del Sants el formaven Joel Amaya, Manel Luque i Marc Terns, que en la final s'enfrontaren a a la dobleta del Seu de Lleida integrada per Silvia Castillo i Daniel Vallès.

El 3r i 4t loc de la classificació en categoria femenina va ser per Seu de Lleida i Quatre Barres respectivament i en categoria juvenil per Las Torres-Rubí i Gran Via.

A la vista de les darreres noticies els 4 classificats d'ambdues categories tenen assegurada la plaça al campionat estatal.

 

 
right
right
right