Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció femenina subcampiona a Eivissa
dimecres, 01 de juny de 2011 11:32

El Torneig Internacional d'Eivissa ja és un clàssic que enguany ha tingut lloc el passat cap de setmana 28 i 29 de maig i en el que han participat gairebé 50 equips procedents de diverses CCAA i de països com França, Holanda, Suissa, Israel, etc...

La Federació Catalana ha participat amb dues seleccions una masculina, integrada per Enrique Catalán, Ignacio Egea i Javier Vázquez i una de femenina formada per Mª. José Díaz, Josefina Gutiérrez i Míriam Hernández.

.

Els equips de la categoria masculina s'han sortejat en 8 grups de 5 i la selecció catalana ha compartit el 5è.  grup amb  França A, Eivissa C, Mauricio i Castella-Manxa i ha quedat segon del grup, de manera que s'assegurava passar a la fase següent: 1/8 on s'ha enfrontat a l'equip d'Argentina que ha superat per 13-5. Tanmateix a Quarts, el seu rival ha estat França C (Michel Loy-Jean Michel Puccinelli-Julien Lamour) que els ha deixat fora de la competició amb un resultat de 13-8.

La categoria femenina ha tingut una participació més limitada i els 8 equips han compartit grup: Madrid, Dinamarca, Mallorca, Alacant, Espanya, Alemanya, Eivissa i Catalunya. La tripleta catalana ha guanyat 3 de les cinc partides i s'ha classificat per la fase següent de semifinals que enfrontaven Sel. Espanyola-Alacant  (13-7) i Dinamarca-Catalunya (6-13).

Així la final va ser Sel. Espanyola -Catalunya que es va resoldre favor de la primera per 13-9. La selecció espanyola i campiona de l'edició 2011 estava integrada per Yolanda Matarranz i les catalanes Sílvia Garcés i Verónica Martínez.

 
right
right
right