Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Santa Coloma subcampiona d'Espanya de Lliga
dimarts, 19 de octubre de 2021 16:28

El passat cap de setmana el C.P. Santa Coloma es va classificar com a subcampió d'Espanya de lliga nacional a Torrelavega (Cantabria) de la categoria femenina divisió d'honor. En aquesta ocasió el títol de campió ha viatjat a la Federació balear representada pel CP Can Pastilla. La federació Balear està d'enhorabona perque ha signat un doblet ja que també un club balear s'ha proclamat campió de la categoria masculina, Can Pastilla. El Castelldefels ha quedat en 4t. lloc de la classificació amb el ADP Barakaldo de la federació basca.

 
La selecció catalana guanya el "concours B" de Mònaco
dilluns, 11 de octubre de 2021 15:59

El passat cap de setmana ha tingut lloc a Mònaco, a les instal·lacions del Club Bouliste Monegasque del  la 3a. edició de l'International de Monaco – Challenge Prince Héréditaire Jacques. Hi han participat 256 equips d'inici, dels quals 128 han pasat al concours B o Consolació que enguany a sorprès per la ràpida sortida del campionat principal d'algunes de les estrelles com Rocher, Philipson et Messonnier, seguits per Magier i l'equip de França de Puccinelli, Cortés i Saint_Machin. Finalment el gat a l'aigua se l'ha endut l'equip de Jeremy Boi - Jean Marc Eric- Joseph Moreno que es va imposar l'equip italià de Diego Rizzi-Alessio Cocciolo-Florian Cometto. La tripleta catalana va guanyar 7 de les 9 partides disputades passant a la final amb Portugal als que van vèncer per 13-4 

 

 
Memorial Ramón Granado
dilluns, 04 de octubre de 2021 12:38

El passat cap de setmana va tenir lloc el Memorial Ramón Granado, competició que enguany s'ha brindat a la memoria del nostre company desaparegut per Covid, l'any passat. En aquesta competició han participat 100 equips en categoria masculina, 28 en femenina i 13 en juvenil. La Federació Balear ha participat com a federació convidada en les tres categories i la Federació monegasca i espanyola en les categories masculina i juvenil respectivament.  La competició que s'ha regit pel sistema del suís internacional i s'ha desenvolupat al llarg del dissabte i el matí de diumenge.

 
Convocatoria Assemblea General Extraordinària
dilluns, 04 de octubre de 2021 09:47

D’acord amb l’article 62 del Decret 58/2010, de 4 de maig de 2010, de les Entitats Esportives de Catalunya, en relació amb l’article 61.a) i 61.c) del mateix cos legal, i l’article 59 dels Estatuts de la FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA, la Junta Directiva de la FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA té l’honor de convocar-lo a l’Assemblea General Extraordinàriapel dia6de novembre de 2021 a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10 h. en segona convocatòria, a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Bàsquet, Rambla Guipúscoa, 27 de Barcelona, amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 5 de 12
right
right
right