Nous èxits dels nostres jugadors als Campionats d’Espanya Sub-23 i 55 anys.

El passat cap de setmana la Federació Catalana de Petanca va tornar a copar les primeres posicions del pòdium en el Campionat d’Espanya celebrat a Santa Susanna.

En categoria SUB-23 Masculina la delegació catalana va copar les tres primeres posicions on Raul Tabera del CP Pobla de Montornés es va proclamar Campió d’Espanya en la categoria per darrere de Manel Luque i Raul Sanchez del Gran Via i Les Torres de Rubí.

Per la seva banda, les fèmines, en aquesta categoria SUB-23 Maria Atacho del Estrella de Mar es va proclamar Sot-campiona d’Espanya acompanyada per Aitana Benzal i Elena Castillo del Santa Rosa i Ràpid Bosco en tercera posició.

Per altra banda, a la categoria Juvenil Femenina novament les tres primeres posicions han sigut per jugadors de la FCP. Campiona d’Espanya Ainhoa Martínez del CD Ràpid Bosco, Subcampiona Silvia Castillo de la Seu de Lleida i la tercera posició per Alba Valiente y Lucia Izquierdo del Turó i Gran Via “A”.

I ja, per acabar, però no menys important, Pedro A. Aviñoa es va fer amb el Campionat d’Espanya de majors de 55 anys fent parella amb el balear Joaquin Ruiz  i Rafael Troyano i Manuel Fresnadillo del Can Bassa Granollers i Juan C. Revuelta  i Mourad Haddan del Prat van aconseguir una molt més que meritòria tercera posició.

Sens dubte un gran cap de setmana novament pels jugadors de la nostra Federació i els seus clubs demostrant que la petanca catalana passa per un del millors moments esportius de la seva història.