El XXXVIII Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, tot un èxit.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el prestigiós Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que aquest any arribava a la seva edició 38, tot un clàssic de la petanca al nostre país on destaca la participació de jugadors tant nacionals com internacionals. Aquest any la fase classificatòria es fa celebrar dissabte a les pistes del Prat i les finals el diumenge, en una marc incomparable com van ser les Fonts de Montjuïc. El mateix diumenge i junt amb la fase final general també es va disputar el II Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de petanca inclusiva amb dobletes mixtes amb jugadors amb i sense discapacitat demostrant que la petanca és un esport inclusiu i obert a tothom.

Les finals es van disputar sota l’atenta mirada del nombrós públic que en algun moment es va aturar per veure un esport que, en molts casos, a nivell elit no havien vist i van comprovar que la petanca és molt més que els estereotips.

La dobleta formada per Lucas Alvarez del Trajana i Gary Armijo de la Pobla de Montornès es van proclamar campions d’una disputada final contra la dobleta formada per Òscar Canton i Jorge Martinez que tornava a arribar a la final un any més. En tercera i quarta posició van quedar la dobleta formada per Sebastian Amaya, Manuel Amaya
i els francesos Phillipe Cabaret, Michel Vancampenout respectivament.

Per altra banda, en la final de consolació la dobleta formada per Khalid Nait i Javier Martinez es va imposar a Ismael Farhane i Cristobal la Coba i en tercera i quarta posició van resultar la dobleta formada per Daniel Luque, David Altarriba i Timoteo Sánchez, José Gómez es van fer amb la tercera i quarta posició respectivament.