Campionat d’Espanya de Botxes

Aquest cap de setmana, a l’illa de Fuerteventura, s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Botxes Individual en categoria femenina, i en dobletes en categoria masculina.

També s’ha disputat la Fase Final del Campionat d’Espanya de Tir de Precisió.

En Categoria Femenina destacar la jugadora Cristina Soler del Club Botxes Canet de Mar que novament s’ha proclamat Campiona d’Espanya, revalidant el títol un any més , que ja suma 13 anys consecutius aconseguint aquest guardó. La jugadora gironina Susana Bautista ha quedat en segona posició, realitzant les dues jugadores catalanes una gran exhibició a la final. En tir de Precisió, es va disputar la final a 4, on Susana va alçar-se amb la plata i Cristina amb el Bronze. L’or de la competició va ser per la jugadora tinerfenya Cathaysa Garcia, proclamant-se per primer cop Campiona d’Espanya.

En Categoria Masculina els jugadors catalans Jordi Martin i Josep Alapont van alçar-se amb el títol de CAMPIONS D’ESPANYA, equip que va anar de menys a més… fent una gran exhibició a la final.

Destacar el record d’Espanya de Tir de Precisió amb 32 punts de Daniel Guillen, record que tenia ell mateix amb 28 punts desde el 2019

Classificació General