El C.P. Gran Via Campions d’Espanya de Tripletes Juvenils i sot-campiones Sènior Femení.

El CP Gran Via es va proclamar Campió d’Espanya en categoria Juvenil i sot campiones en categoria Sènior Femení en el 58è Campionat d’Espanya celebrat a Benidorm. L’equip Juvenil del CP Gran Via “A” va disputarla final a la també tripleta catalana Acer Olesa-Barcelona “C” amb un resultat de 13-2 pel Gran Via. Amb aquest títol, Hugo Fernádez, integrant de la tripleta del CP Gran Via, aconsegueix un doblet aconseguint el Campionat d’Espanya individual Juvenil i el de Tripletes. Destacar tambè el meritori tercer lloc del CP Gran Via “B”.

Per altra banda, la tripleta sènior femenina també del CP Gran Via va arribar a la final amb el CP Tablanca de la Federació de Cantàbria i van caure per un contundent 3 a 13. Així i tot, molt meritori el Sot-campioat aconseguit en un torneig molt disputat on les campiones del 2023, l’Estrella de Mar, van caure en vuitens de final demostrant el bon nivell actual de la petanca femenina.