Aleix i Iker Olivera Campions de Catalunya Sénior & Juvenil

El passat dissabte 20 de Juliol es va celebrar la segona edició del Campionat de Catalunya Sénior & Juvenil a les instal·lacions del CP Gran Via. Aquest Campionat de Catalunya on les dupletes han d’estar formades per un jugador juvenil i un sénior te com a fi promoure la petanca entre la base i crear un vincle entre els jugadors ja consolidats i joves jugadores que s’urgeixen i que seran el futur de la petanca.

Després d’una jornada on van començar 24 dobletes amb 28 jugadors, finalment va arribar a la final la dobleta formada per Aleix Macias i el juvenil Iker Olivera per una banda i per l’altra banda la dobleta formada per Francisco Fernádez i el júnior Hugo Fernández resultant guanyadora la primera de les dobletes. En tercer lloc van resultar les dobletes formades per Oscar i Jako Sorio i David Ferrero i Ainhoa Martínez.

Amb aquest torneig es posa punt final a una exitosa temporada de campionats tot esperant l’inici de la Lliga Nacional Catalana a principis de Setembre.