Jugadores seleccionades participants al Campionat d’Espanya de Lliga de Comunitats

Des de la direcció tècnica de la Federació Catalana de Petanca ens complau informar que les jugadores seleccionades que participaràn al Campionat d’Espanya de Lliga de Comunitats a celebrar-se del 22 al 24 d’Abril a Palma de Mallorca són :

MARIA ÀNGELES REGUANT HERNÁNDEZ
MARÍA JOSÉ DIAZ GUTIÉRREZ
MIRIAM HERNÁNDEZ ÁLVAREZ
AZAHARA PRIEGO CUBERO
JUDIT RENAU ÁLVAREZ
MARIA ARTACHO SÁNCHEZ

Las Torres i Santa Coloma campions del Playoff

Las Torres-Rubí i Santa Coloma s’ha proclamat Campions del playoff el passat diumenge 23 a Santa Susanna, de les categories masculina i femenina respectivament. Les dues entitats han guanyat la seva plaça per representar els clubs catalans a la Lliga Nacional 2022 que tindrà lloc el mes d’octubre. En la categoria masculina enguany han participat Seu de Lleida, Salou (Tarragona), La Pobla de Montornes (Tarragona), Porqueres (Girona), Gran Via (Hospitalet), Sant Pol i Prat. En la categoria femenina han participat: Mediterrani_Bellvitge (Hospitalet), Gran Via i Sant Pol.

Fase Prèvia 2022

La 1ª competició de la Temporada 2022 serà la Fase Prèvia al C. Espanya de Clubs per tripletes. Imprescindible tenir vigent la llicencia 2022. Com a novetat enguany no serà necessari inscriure el 4t. jugador des de bon principi i només es permetrà un canvi.

El programa de la competició, amb el lloc, horari, dies de joc, etc… es publicarà un cop tancada la inscripció. Consulteu la normativa de la competició.

FASE PRÈVIA 2022

Dies de joc:   13*, 20* i 27 de Febrer

Preu:              9€/tripleta

Hora:              9h.

Categories:  1ª, 2ª, Femenina i Juvenil (Hom.) / Masculina i Femenina (Aut.)

Uniformitat:   Obligatòria

Inscripció:     Fins el 28 de gener