La FCP impartirà una activitat extraescolar arreu del territori per la categoria juvenil federada.

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP), en el marc del seu àmbit d’actuació del desenvolupament esportiu, posa en marxa el ‘Curs Inicial’. Amb classes teòriques i pràctiques de l’esport de la petanca, en horari extraescolar i adreçades al col·lectiu de joves amb llicència federativa.

Es durà a terme en les instal·lacions esportives de diferents clubs membres de la FCP. Aquesta col·laboració respon a la voluntat de donar visualització a entitats esportives que treballen per aquesta categoria. I també a la necessitat d’establir sinergies amb el teixit social del territori.

Les accions formatives programades serviran per crear un vincle entre la institució i el col·lectiu destinatari. I tenen com a objectiu donar suport i ajudar a millorar en tots els aspectes del joc, així com promocionar l’activitat física en aquesta franja d’edat.

Comença la Fase Previa al Campionat d’Espanya

Comença la primera competició de la temporada la Fase Prèvia al Campionat d’Espanya , en categoria masculina primera, masculina segona i femenina homologada.

Més de 500 equips es donaran cita durant les pròximes setmanes en les diferents seus per a alçar-se amb el títol.

Adjuntem tota la informació en la web , seus , horaris, sortejos, inscripcions etc..

Atenció a les normes de la competició amb els diferents canvis.

Molta sort a totes i tots!!

Veure  tota la informació aquí

El 10 de gener s’inicien les tramitacions del 2022

partir del proper dilluns 10 de gener ja es podran tramitar les llicencies del 2022. Podeu consultar les noves tarifes (Circular 1-2022) i el calendari de competicions clicant aqui.

Com a novetat, s’incorpora un nou tipus de llicencia la de Promoció, que preten acostar nous afeccionats que vulguin tenir un primer contacte amb el nostre esport.

Els clubs que vulguin participar a les competicions que classifiquen per les competicions estatals hauran de tramitar les seves llicencies (homologades) abans del 18 de març. Com a novetat, en la Lliga provincial, la 3ª divisió ja no obliga la homologació de les llicencies.  El mínim de llicencies homologades enguany és de 8 llicencies.

La primera competició de la temporada serà la Fase prèvia al C. Espanya de clubs per tripletes que començarà el 13 de febrer.