Campions del III Open Mixto Murcia Costa Cálida

La Selecció Catalana es va proclamar campiona a Las Palomas en el III Open Mixto Murcia Costa Cálida. La Selecció formada per M.Carmen Vicente, Marta Tabera, Josep Lluis Guasch, Domingo Flores i Francisco José Aguilar amb els tècnics Antonio Marco i José Luis Morón es va fer amb el títol.

La Selecció Catalana Campions de dobletes a Bordighera

La Selección Catalana formada per José Mercado; Luis Millera i Francisco González amb el tècnic Mario Bascompteb es va proclamar campiona de dobletes en el prestigiós torneig de Bordighera (Itàlia) després d’una jornada de molt nivell el dissabte.

Diumenge, en la competició per tripletes, tambè van aconseguir arribar a la final pero van caure derrotas en última instància.  De totes maneres, felicitats a tots els components de la Selecció per deixar la petanca catalana en un molt bon nivell.

Avís informatiu sobre la Lliga

ºLa Junta Directiva de la Federació Catalana de Petanca reunida el dilluns 4 de setembre del 2023, ha pres la decisió de deixar en suspens l’apartat de la circular núm. 1/2023 en què s’indicava:“Només es podran inscriure a la lliga jugadors procedents de canvi de club amb llicencia 2023 en vigor fins el 31/5/2023 amb l’excepció d’aquells jugadors participants en Campionats d’Espanya a disputar després d’aquesta data.”, davant els informes jurídics rebuts sobre la manca de garanties davant de tercers si s’aplica aquesta norma a tots els clubs i jugadors d’aquesta federació.

Segons el dictamen jurídic de l’assessoria legal de la federació, la norma tal com està aprovada deixa oberta diverses possibilitats d’excepció que poden ser interpretades de diferents maneres i poden crear situacions d’indefensió als clubs i esportistes.
Per evitar aquestes situacions que van en contra de la teoria dels propis actes i que vulnerin el principi d’igualtat de tots els clubs participants a la lliga catalana, la Junta Directiva de la FCP ha considerat que el millor és suspendre “sine die” els efectes de la dita norma en benefici de tot el col·lectiu.

LLEGIR AVÍS LLIGA

Campionat de Catalunya Autonòmic a Santa Susanna

El passat dissabte es va celebrar a les instal·lacions de l’Hotel Don Angel de Santa Susanna el Campionat de Catalunya Autonòmic masculí i femení amb gran èxit de participació. En categoria masculina la Selecció Catalana formada per Kevin Pérez, Ivan Rivas i Eric Valera va revalidar el títol derrotant a Catalunya Prat B format per Raul Beltrán, Raul Fernández i Javier Quioñones. El podi el van completar el Can Jofresa i  el Catalunya Prat.

En categoria femenina l’Asoc. Casc Antic Montgat format per Laia Sánchez, Luis Miras i Maria Castillo va aconseguir el Campionat de Catalunya derrotant al Parets format per Oliva Garcia, Margarita Muñoz i Elena Cossin a la final. La vigent Selecció Catalana es va fer amb el tercer després de tenir millor coeficient de partides en les semifinals al Sant Cugat.

VEURE TOTES LES FOTOS

CLASSIFICACIÓ CAMMPIONAT CATALUNYA AUTONÒMIC FEMENÍ (veure PDF)

CLASSIFICACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA AUTONÒMIC MASCULÍ (veure PDF)

El Club Petanca Estrella de Mar Campiones d’Espanya de Tripletes

El Club Petanca Estrella de Mar es va proclamar Campiones d’Espanya de Tripletes al campionat celebrat a Isla Cristina. L’equip format per Maria Artacho, Eva Soriano i Mónica Sanchez acaba invicte en aquesta competició derrotant a la final al CP Can Pastilla de Balears. Destacar també la cinquena posició del CP Gran Via.

En categoria Juvenil per la seva banda, el Club Petanca Sants format per Hugo Fernandez, Pol Rodríguez, David Fernandez i Xavi Cervera i el el Club Petanca Montmeló format per Izan Reyes , Izan Gallardo i Alex Grima van aconseguir una molt meritòria 3ª posició.