Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Bones Festes
dilluns, 20 de desembre de 2021 12:52

 
Eleccions-Proclamació Junta Directiva
dimecres, 01 de desembre de 2021 13:14

La Junta Electoral de la FCP, configurada per Josep Mª Gallego, Manuel Notario i Bernat Pérez, d’acord amb el procés electoral establert a l’Assemblea General Extraordinària del passat 6 de novembre de 2021, comunica que només s’ha presentat una Candidatura a presidir la Junta Directiva de la FCP per al període 2021-2025. Aquesta ha estat la Candidatura encapçalada per JESÚS PÉREZ TORTAJADA, a qui acompanyen: Jonathan Ferrari, Marta Giannechini, Cándido Robles, Marcos Ramos, Fabiola Liébana, Joaquín Antonio Bacaioa, Francisco Mora, Daniel Seco, Òscar Sorio i Mario Bascompte. En conseqüència, considerant que aquesta Candidatura és vàlida i a partir del Reglament Electoral vigent, no es portarà a terme l’acte de votacions, i la Junta Electoral procedirà a proclamar els membres d’aquesta Candidatura com a membres de la nova Junta Directiva de la FCP.
Per altra part, JESÚS PÉREZ TORTAJADA abandonarà les responsabilitats institucionals que tenia a la Federación Española de Petanca, per tal de dedicar-se en exclusiva a la Presidència de la Federació Catalana de Petanca.

Podeu veure la documentació relativa al procés clicant aqui

 
Espanya subcampiona del Mon
dilluns, 22 de novembre de 2021 10:53

França es va proclamar ahir diumenge, a Santa Susanna (Barcelona), Campiona del Mon amb un equip integrat per Philippe Quintais, Philippe Suchaud, Henri Lacroix i Dylan Rocher. La final es va resoldre amb un ajustat resultat de 13-10 que la va enfrontar a la Selecció Espanyola integrada per Alex Cardeñas, Javi Cardeñas, Jesús Escacho i el català Josep Lluís Guasch Orozco,  que s'emporta la medalla d'ARGENT. Les medalles de Bronze han estat per les seleccions de Finlandia i Itàlia.

En la modalitat de Tir, un altre espanyol, també ha fet podi, l'aragonès Jesús Escacho s'ha emportat la medalla de Bronze que comparteix amb el turc Ibo Arslantas. El Campió del Mon, també procedent de França, Dylan Rocher, subcampió l'italià Diego Rizzi.  .

 
Nou Codi de Conducta de la FC Petanca
dijous, 11 de novembre de 2021 13:03

La FCP, a través de la seva Àrea de Formació, presenta el Codi de Conducta en competicions esportives de Petanca. És un instrument al servei dels clubs que tenen interès en millorar la pràctica esportiva de la Petanca i que incideix en les conductes, els comportaments, les actituds i els valors positius i desitjables del nostre esport.

Repara en aspectes positius, reforça bones conductes i evita visions exclusives més centrades en la sanció. No pretén substituir altres normatives i reglaments vigents, ni tampoc la tasca que porten a terme el Comitè de Competició i Disciplina o el Comitè d’Àrbitres. El seu propòsit és oferir als clubs una eina útil i profitosa i que la puguin emprar en les competicions que organitzen amb les seves comunitats esportives.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 2 de 12
right
right
right