Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Lliga 2021
divendres, 23 de juliol de 2021 13:17

Com sempre i abans de marxar de vacances, es publiquen els calendaris d'enfrontaments de la Lliga provincial que començarà el pròxim 5 de setembre que també rebran tots els clubs inscrits per correu postal com és habitual.Si cliqueu als enllaços podeu consultar tant el llistat d'inscripció com els calendaris d'enfrontaments en pdf. Heu de mirar primer el llistat d'inscripció, anotar el vostre grup i divisió i buscar la pàgina a l'arxiu de calendari corresponent.

- Inscripció Lliga 2021

- Calendaris Lliga 2021

- Normes Lliga 2021 (actualitzat juny)

A la secció Lliga de Competicions trobareu jornada a jornada cada grup.

 

 
Campions de Fase Prèvia 2021- BCN
dimecres, 14 de juliol de 2021 15:49

El passat diumenge 11 va tenir lloc la jornada final del campionat de Fase prèvia a Barcelona, d'on han sortit alguns dels participants pels campionats estatals de les categories homologades. Com ha estat habitual la present temporada, degut a les mesures anti-Covid, aquesta final ha tingut lloc a diferents escenaris segons la categoria.

La 2ª categoria ha disputat aquesta darrera jornada a les pistes del C.P. Polinyà, a la població del mateix nom. El C.P. Camps Blancs s'ha proclamat campió, derrotant l'equip del Masquefa. El 3r. i 4t. lloc han estat pel Sant Cugat At. i el Ciudad Consuegra Prat. tots 4 tenen una plaça assegurada a la competició estatal.Hem de recordar que en aquesta categoria el vigent campió és encara el C.P. Salou.El campionat estatal de la categoria tindrà lloc a Ceuta el mes de setembre.

 
Memorial Ramón Granado - Open
dimarts, 29 de juny de 2021 11:03

Ja us podeu inscriure a la nova competició que s'engega enguany com homenatge al nostre company de Junta desaparegut  a causa del Covid l'any passat, Ramón Granado.

La competició tindrà format d'Open i es jugarà a Santa Susanna (Barcelona) els dies 2 i 3 d'octubre. Es dividirà en 3 categories: masculina, femenina i juvenil a inscripció tancada i és imprescindible tenir llicencia homologada 2021 en el moment de la inscripció. El termini d'inscripció finalitza el 17 de setembre o quan s'esgotin les places de cada categoria, el que succeeixi abans. La competició format part del Circuit Internacional.

Podeu descarregar-vos aqui el full d'inscripció.

És imprescindible enviar per email el full d'inscripció amb totes les dades i el comprovant de pagament. 

 
Dia de l'Orgull - No discriminis
dilluns, 28 de juny de 2021 11:29

NO DISCRIMINIS

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 12
right
right
right