Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Argent pels representants catalans a Mallorca
dilluns, 27 de setembre de 2021 11:05

Ha estat un cap de setmana ple d'emocions a Mallorca, on s'han disputat els Campionat d'Espanya de clubs per tripletes de les categories Femenina i Juvenil. En la categoria femenina, la representació catalana ha anat a càrrec dels clubs: Santa Coloma, Gran Via, Benavent, Estrella de Mar i Salou. En el cas Juvenil, el CP As. Fàtima 2013, tres equips de la Delegació Barcelonina i un de la Tarragonina.

 
MEMORIAL R. GRANADO-INSCRIPCIO TANCADA
dijous, 16 de setembre de 2021 11:19

INSCRIPCIÓ TANCADA del Memorial Ramón Granado que tindrà lloc a Santa Susanna (Barcelona) el pròxim mes d'octubre.

Finalment la categoria Masculina es tanca a 96, la Femenina a 24 i la Juvenil a 16. Els premis s'adaptaran a la participació final.

Podeu consultar aqui la vostra inscripció

 
C.P. Prat es proclama Campió d'Espanya de 1ª
dimecres, 15 de setembre de 2021 14:00

El passat diumenge 12 de setembre, el CP Prat es va proclamar Campió d'Espanya de Clubs de 1ª, a Nigrán (Pontevedra) després de derrotar l'equip murcià Palomas de San Basilio per un inapel·lable 13-1. Castelldefels, campió 2020 i Las Torres-Rubí van compartir el 3r. lloc de la classificació.

 
S’inicien els treballs per a la creació d’un Codi de Conducta en Competicions Esportives de Petanca
divendres, 10 de setembre de 2021 09:07

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP) ha iniciat aquest mes de setembre els treballs per a la creació d’un Codi de Conducta en les Competicions Esportives de Petanca. Aquesta actuació queda enquadrada en l’àmbit d’actuació de la millora institucional de l’Àrea de Formació i, en aquest sentit, es centra en la millora global dels clubs i les entitats esportives de petanca.

Durant les properes setmanes un grup de treball configurat per petanquistes de les categories masculina i femenina, així com per responsables institucionals, participaran en la validació i revisió d’una proposta de Codi de Conducta, que pretén esdevenir un instrument al servei dels clubs i les entitats esportives de petanca.

La pretensió última és disposar d’una eina que impulsi les actituds, els comportaments i els valors positius i desitjables del nostre esport. I al mateix temps, que els clubs i les entitats esportives de petanca la puguin aplicar amb els membres de les seves comunitats esportives i també en les melés, els tornejos i les competicions que organitzen.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 6 de 12
right
right
right