Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
II Curs de Monitor Autonòmic
divendres, 13 de octubre de 2017 12:12

La Federació de Petanca realitzarà els pròxims 28 i 29 d'octubre a l'Escola Catalana de l'Esport (Esplugues de Llobregat) el II Curs de Monitor Autonòmic de Petanca, imprescindible per realitzar el Curs de Monitor Nacional i l'examen que la Federació Espanyola ha convocat a Madrid el 18 i 19 de novembre.

Son requisits imprescindibles:

- Ser major d'edat

- Tenir la llicencia vigent de la Federació Catalana i haver-la renovat el 2016

- No haver tingut cap expedient disciplinari o del Comité de Competició de la FCP o FEP

- Coneixer el Reglament de Joc

- Sol·licitud signada i segellada .

 

El preu d'inscripció és de 30€ i teniu fin els dia 24 d'octubre.

Trobareu tota la informació (circular 11-2017) i l'imprès clicant aqui

 

 
Casc Antic Montgat i Quatre Barres Campions dels Veterans 2017
dilluns, 02 de octubre de 2017 11:39

Asoc. Casc Antic Montgat i Quatre Barres es van proclamar campions, de categoria masculina i femenina respectivament, de l’edició 2017 del Campionat de Catalunya de Veterans. El passat dissabte es van aplegar les 8 tripletes de cada categoria preclassificades en les jornades anteriors.

En categoria masculina els convocats van ser Ass.Casc Antic Montgar, Ciutadella de Roses, Las Torres-Rubí, Mollet, Polinyà, Prat, Quatre Barres i Santa Coloma i en femenina, Gran Via, Montseny, Nueva Badalona, Quatre Barres (amb 2 equips), Sant Pere Nord, Santa Coloma i Viladecans.

 
La Selecció Catalana revalida el títol al Cantabria Infinita
dimecres, 27 de setembre de 2017 10:34

La 35ena. edició del Nacional Cantabria Infinita que va tenir lloc el passat cap de setmana a Torrelavega, seu del proper campionat estatal per dobletes, també té campions catalans. No esperaven menys de la integrada per Enrique Catalán, Francisco J. Flores i Carlos Martínez que sumen sobrada experiencia i éxits en campionats tant d'àmbit català com estatal per revalidar el títol aconseguit el 2016 pels seus companys David Álvarez, Josep Lluís Guasch i el propi Flores Reina que potser ha exercit de talismà.

 
La Selecció Femenina campiona a Sevilla
dimecres, 27 de setembre de 2017 09:03

El passat cap de setmana va tenir lloc a Sevilla la XXIX edició del Trofeu internacional de Sevilla que es desenvolupa a les pistes del C.P. Pino Montano. La participació catalana ha anat a càrrec de dues tripletes, la masculina formada per José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz i la femenina per Isabel Capdevila, Carolina Jiménez i Eva Piqueres. Hi han participat un total de 20 i 15 tripletes respectivament repartits en grups. 

En la primera de fase que es va jugar per sistema de lliga, la selecció masculina va compartir grup amb dues seleccions de Sevilla: A, B i F i la Malagueña guanyant dos i perdent dues més i quedant-se sense opcions per continuar a la fase següent.

 
Decepció al Ciutat d'Oviedo
dimecres, 20 de setembre de 2017 11:05

A l'edició 27 del Nacional Ciutat d'Oviedo que va tenir lloc el passat cap de setmana, 16 i 17 de setembre a la capital asturiana hi han particiapt un total de 20 equips a la categoria masculina procedents de diverses federacions: Cantabria, Castella-Lleó, Alacant, Galicia i per descomptat Astúries, repartits en 4 grups. La representació catalana ha anat a càrrec dels jugadors lleidatans José Castillo, José Cruz i Miguel A. López que en la 1ª fase de la competició s'han classificat com a tercers de grup i amb millor coeficient que els ha assegurat plaça a la fase de Quarts. En aquesta fase s'han enfrontat a un dels equips asturians, el G, integrat per Sergio Fernández, Domingo L. Rodríguez i Francisc J. Suárez que es va imposar per 13-8. El campió de l'edició va ser finalment una selecció càntabra, la C, formada per José M. Echaves, Germán Fernández i César García,  que es va imposar a l'Alacantina en un ajustat 13-12.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 2 de 58
right
right
right