Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Botxes-Campionat d'Europa Masculí
dijous, 01 de setembre de 2016 12:30

Finalment s'ha rebut la confirmació, el Campionat d'Europa Masculí tindrà lloc a Niça (França) del 16 al 18 de desembre. 

 
Aaron i Erik a l'Europeu Juvenil
dijous, 07 de juliol de 2016 12:31

Aaron A. Huertas i Erik Gámez han estat seleccionats per la FEP per participar al Campionat d'Europa Juvenil que tindrà lloc a Mónaco l'últim cap de setmana d'octubre. Formaran equip amb José A. Quiñones de la F. Murciana i Cristian Carrillo de la F. Valenciana. També faran tripleta amb Quiñones la propera setmana a l'Internacional de Luxemburgo.

 
Rosario Inés i Miriam Hernández a la Copa Mundial i a l'Europeu
dijous, 07 de juliol de 2016 12:24

La Federació Espanyola ha seleccionat Miriam Hernández i Rosario Inés per participar a la Copa Mundial de Confederacions que tindrà lloc a l'agost a la R. Txeca i al Campionat d'Europa Femení que tindrà lloc a Eslovaquia al mes de setembre coincidint amb l'inici de la lliga. Rosario Inés és l'actual Campiona d'Espanya Individual i Miriam es va classificar tercera. També participaran a finals de juliol a l'Internacional Femení de Palavàs (França). L'equip espanyol estarà integrat també per Melani Homar de la F. Balear i Yolanda Matarranz de la F. Madrilenya i subcampiona d'Espanya Individual.

 
França lider absolut del Internacional Juvenil 2016
dilluns, 04 de juliol de 2016 09:27

França s'ha imposat sense discusió a la 17ena. edició del Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions i acapara les quatre primeres posicions de la classificació. 

Enguany han participat un total de 22 equips, la representació internacional a càrrec de Mónaco, Bélgica i França que ha aportat tres seleccions nacionals i tres equips més procedents del surest, Catalunya ha participat amb vuit tripletes més i la resta procedien de les Federacions de les CCAA, Balears, Galicia, Murcia, Comunitat Valenciana i País Basc. El país veí ha liderat sense embuts la competició des de l'inici.

 
Catalunya per Dobletes-Final
dijous, 30 de juny de 2016 16:07

U. Ripollet-Campió de Catalunya 2ªcat.La darrera jornada del Catalunya de Dobletes va tenir lloc a Magoria el passat 19 de juny. Castelldefels i Unión de Ripollet son el nous campions de Catalunya de Clubs per Dobletes de 1ª i 2ª, les dues categories que enguany donen opció a l'estatal que es farà al mes d'octubre novament a Torrelavega (Cantabria), El Castillo i Viladecans son els campions de les altres categories homologades, Femenina i Juvenil respectivament. En les categories autonomiques, el campions son Gornal en masculina i Can Mariner en femenina.

La representació catalana al Campionat d'Espanya en 1ª categoria està previst que sigui de 7 equips i en 2ª de 5 equips.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 10 de 55
right
right
right