Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Catalunya de Veterans - Aplaçat l'inici al dia 1 d'octubre
dimarts, 13 de setembre de 2016 17:30

El Campionat de Catalunya de Veterans que havia de començar el proper dissabte 17 de setembre a les instal·lacions de Magoria (Barcelona), redueix les quatre jornades previstes a dues i aplaça l'inici de la competició al dia 1 d'octubre. La final serà com estava previst el 8 d'octubre. En aquestes dues jornades es jugarà en horari de matí i tarda. 

S'amplia el termini d'inscripció fins el 23 de setembre.

 
Campionat de Mon Masculí
dijous, 01 de setembre de 2016 12:47

Francisco J. Flores Reina, Josep Lluís Guasch i Sergi Rodríguez han estat seleccionat per la Federació Espanyola per particiapral Cmapionat del Mon Masculí que tindrà lloc a Madagascar de l'1 al 4 de desembre fent equip amb Juan Marin (F. Murciana).

 
Botxes-Campionat d'Europa Masculí
dijous, 01 de setembre de 2016 12:30

Finalment s'ha rebut la confirmació, el Campionat d'Europa Masculí tindrà lloc a Niça (França) del 16 al 18 de desembre. 

 
Aaron i Erik a l'Europeu Juvenil
dijous, 07 de juliol de 2016 12:31

Aaron A. Huertas i Erik Gámez han estat seleccionats per la FEP per participar al Campionat d'Europa Juvenil que tindrà lloc a Mónaco l'últim cap de setmana d'octubre. Formaran equip amb José A. Quiñones de la F. Murciana i Cristian Carrillo de la F. Valenciana. També faran tripleta amb Quiñones la propera setmana a l'Internacional de Luxemburgo.

 
Rosario Inés i Miriam Hernández a la Copa Mundial i a l'Europeu
dijous, 07 de juliol de 2016 12:24

La Federació Espanyola ha seleccionat Miriam Hernández i Rosario Inés per participar a la Copa Mundial de Confederacions que tindrà lloc a l'agost a la R. Txeca i al Campionat d'Europa Femení que tindrà lloc a Eslovaquia al mes de setembre coincidint amb l'inici de la lliga. Rosario Inés és l'actual Campiona d'Espanya Individual i Miriam es va classificar tercera. També participaran a finals de juliol a l'Internacional Femení de Palavàs (França). L'equip espanyol estarà integrat també per Melani Homar de la F. Balear i Yolanda Matarranz de la F. Madrilenya i subcampiona d'Espanya Individual.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 10 de 56
right
right
right