Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Premis Arc 2009
dijous, 02 de setembre de 2010 12:45

El passat 10 de juny, la Generalitat va lliurar al Palau Pedralbes, els Premis ARC 2009 amb que reconeix els èxits internacionals dels esportistes i entrenadors catalans.

L'acte va ser presidit pel vice-president de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira i la secretària general de l'esport, Anna Pruna  acompanyats per David Barrufet, en representació dels esportistes i que va rebre una placa en reconeixement de la seva carrera esportiva.

En total es va fer entregar d'un total de 181 premis: 148 esportistes, 30 entrenadors i 3 guies d'esportistes amb deficiències visuals. Els 181 premiats pertanyen a un total de 27 federacions.

En aquesta edició dels Premis ARC i en el que pertoca a la Petanca Catalana, es va reconèixer l'excel•lent actuació de Sílvia Garcés Yagüe i Víctor García Roig al Mundial Femení i a l'Europeu Masculí respectivament i que van assistir a l'acte acompanyats del president de la Federació, J. Orlando Díaz..
 
Dos catalans al Mundial Masculí
dimecres, 01 de setembre de 2010 18:32
Els catalans David Sánchez i Francisco Javier Flores integraran l'equip espanyol amb Roberto C. López (F. Balear) i Manuel H. Romero (F. Valenciana) que participarà al Mundial Masculí que tindrà lloc a Turquia del 5 al 10 d'octubre..
 
Medalla d'Or en l'Europeu Juvenil
dimecres, 01 de setembre de 2010 17:34

L'equip espanyol integrat per José M. Fernández (F. Valenciana), José Gómez (F. Murciana), el català Josep Lluís Guasch i Manuel H. Romero (F. Valenciana) s'ha proclamat a Montauban (França) Campió d'Europa en la categoria Juvenil, el passat 29 d'agost.
Han participat 22 equips corresponents a 21 països ja que França com a organitzador ho feia amb dos equips que s'han repartit en 4 grups, dos amb 6 equips i dos més amb 5. Espanya ha compartit grup amb Alemanya, Israel, Suecia i Suïssa batent tots els seus contricants amb contundencia i proclamant-se campiona de grup i classificant-se pels quarts on guanyà Monaco per 13-10.
En semifinals va vencer Itàlia, actual campiona del mon, per un indiscutible 13-0.
L'equip espanyol va arrodonir la feina a la final amb França 13-6.

El català Josep Lluís Guasch que va participar a la modalitat de tir va obtenir 47 punts, la millor puntuació de la primera ronda obtenint d'aquesta manera un lloc a a la fase de Quarts on es va enfrontar amb el representant de Mònaco que no va poder superar. Es va classificar en 5è lloc.

.
 
Medalla de bronze en l'Europeu Femení
dimecres, 01 de setembre de 2010 17:30

El Campionat Europeu de categoria Femenina va tenir lloc del 19 al 22 d'agost a Ljubljana (Eslovènia). La selecció espanyola va participar amb un equip integrat per les catalanes Silvia Garcés i Verónica Martínez, la madrilenya Yolanda Matarranz i Aurèlia Blázquez de la F. Valenciana .
Han participat un total de 31 equips de 30 països que s'han enfrontat pel sistema de lliga. L'equip espanyol es va proclamar campiona del grup que va compartir amb Bulgària, Israel i Rússia. Ja en octaus va vèncer Àustria (13-0) i Polònia (13-8) on novament queda primera de grup i guanya la plaça pels Quarts on s'enfronta amb Estònia i torna a vèncer 13-2 passant a semifinals. En semifinals l'equip espanyol va caure per 11-13 amb l'equip danés. D'aquesta manera Dinamarca passa a la final amb França, que guanya l'equip danès per 13-5. En la modalitat de tir Yolanda Matarrana també va aconseguir medalla de bronze.


.
 
Victòria catalana a l'Open de Batavia (Holanda)
dijous, 08 de juliol de 2010 13:02

La Federacio Catalana ha obtingut un excel·lent resultat en la seva participació a l'Open de Batavia, disputat el passat cap de setmana a la localitat holandesa de Zeist i organitzat pel club Les Cailloux.

En el torneig per dobletes de diumenge, els juvenils Joel Roca i Josep Lluís Guasch van proclamar-se campions en una competició on hi havia les seleccions d'Holanda, Bèlgica, Alemanya i França, amb la presència de diversos jugadors mundialistes.

.
 
«IniciaAnterior717273747576777879SegüentFinal»

Pàgina 76 de 79
right
right
right