Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Campionats d'Espanya 2017
dilluns, 24 de abril de 2017 18:41

Deien del mes de maig que és el mes de les flors. També ho és dels campionats estatals que copen el calendari esportiu del mes més florit ja que cada cap de setmana hi haurà una modalitat de competició estatal.

Dels 8 finalistes convocats pel proper diumenge a Magoria a la jornada final del Catalunya sortiran els participants a l’estatal individual conegut com “Previa Individual Mundial/Europeu” que viatjaran a El Ejido (Almeria) els dies 6 i 7.

Els dies 13 i 14 tindrà lloc la Lliga Nacional de Comunitats que aplega les seleccions de les Federacions novament a Almeria. Les catalanes competiran a la Divisió d’Honor i tant la masculina com la juvenil defensaran el títol vigent.

 
Catalunya Individual-23 d'abril
divendres, 21 de abril de 2017 12:49

El pròxim diumenge 23 d'abril i festa de Sant Jordi, tindrà lloc a Santa Perpetua la tercera jornada del Campionat de Catalunya Individual 2017. En aquesta jornada hi participaran totes les categories i confluiran el preclassificats de les categories homologades a les respectives delegacions provincials: Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida,  pas previ per la jornada final que tindrà lloc el 28 a Magoria. Com és habitual començarà a les 9:45h. Dels classificats a les categories homologades, masculina, femenina i juvenil sortiran els participants en el campionat estatal que tndrà lloc a Almeria el primer cap de setmana del mes de maig.

Podeu consultar els quadrants si cliqueu aqui

 
Catalunya Individual 2017-9 d'abril
divendres, 07 de abril de 2017 11:59

El proper 9 d'abril es jugarà a les pistes del C.P. Cassà la fase previa provincial del Campionat de Catalunya Individual. En aquesta edició hi participaran 16 jugadores i 82 jugadors que s'enfrontaran per sistema súis i d'eliminatoria directa per tal de classificar els participants a la jornada del proper 23 d'abril a Santa Perpetua de Mogoda. A Girona estan convocats a les 8:30h.

En la delegació barcelonina, la segona jornada a Santa Perpetua convoca les categories seniors masculina, autonòmica i homologada, i la categoria Juvenil que s'estrena en aquesta edició a la hora de sempre (9:45h.). Totes tres categories jugaran matí i tarda i compartiran escenari amb Festival Holi (festa de llançament de pols de colors).

 
Catalunya Individual 2017-2 abril
divendres, 31 de març de 2017 11:15

El pròxim diumenge 2 d'abril, s'iniciarà el Campionat de Catalunya Individual 2017 de la Delegació Barcelona al recinte firal de Santa Perpetua.

Aquesta edició que s'ha avançat una setmana i es desenvoluparà al llarg de quatre jornades per donar cabuda a tots els participants, ha batut enguany un record de participació respecte d'edicions anteriors en les categories senior homologades (343 en masculina i 77 en femenina) i constitueix la porta d'accés al campionat estatal que tindrà lloc al mes de maig i que canvia d'escenari. No serà Alacant com en els darrers anys qui acollirà el Campionat d'Espanya si no El Ejido (Almeria) la primera setmana de maig.

En aquesta primera jornada, 2 d'abril estan convocades totes les categories senior: Masculina i Femenina, tant homologada com autonòmica però amb la peculiaritat de que la Masculina Autonómica està convocada a la tarda, a les 15:30h. mentre que la resta començarà com és habitual a les 9:45h. Els juvenils s'incorporaran el dia 9 d'abril.

Podeu consultar el programa de la competició i els quadrants clicant aqui.

 
Fase Prèvia 2017 (BCN)-Classificacions
dilluns, 27 de març de 2017 16:20

Ahir diumenge 26 de març va tenir lloc a Magoria la jornada final del provincial a Barcelona de la Fase Prèvia al Campionat d'Espanya de Clubs 2017 (tripletes).

Podeu consultar les classificacions i els quadrants clicant aqui.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 7 de 58
right
right
right