Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Memorial Ramón Granado - Open
dimarts, 29 de juny de 2021 11:03

Ja us podeu inscriure a la nova competició que s'engega enguany com homenatge al nostre company de Junta desaparegut  a causa del Covid l'any passat, Ramón Granado.

La competició tindrà format d'Open i es jugarà a Santa Susanna (Barcelona) els dies 2 i 3 d'octubre. Es dividirà en 3 categories: masculina, femenina i juvenil a inscripció tancada i és imprescindible tenir llicencia homologada 2021 en el moment de la inscripció. El termini d'inscripció finalitza el 17 de setembre o quan s'esgotin les places de cada categoria, el que succeeixi abans. La competició format part del Circuit Internacional.

Podeu descarregar-vos aqui el full d'inscripció.

És imprescindible enviar per email el full d'inscripció amb totes les dades i el comprovant de pagament. 

 
Dia de l'Orgull - No discriminis
dilluns, 28 de juny de 2021 11:29

NO DISCRIMINIS

 
Fase Prèvia al C. Espanya 2021
dijous, 17 de juny de 2021 17:21

La Fase Prèvia al Campionat d'Espanya es desenvoluparà al llarg de 4 jornades entre el 27 de juny al 18 de juliol.

Les categories convocades per la 1ª jornada, 27 de juny, son les senior homologades, és a dir: Primera, Segona i Femenina que es repartiran en 3 escenaris diferents:

Primera C.P. Parets 46
Segona C.P. Las Torres-Rubí 178
Femenina H. Cerdanyola A. Serraparera 44

En el cas de la 2ª categoria, amb 178 equips inscrtis es subdividirà en 2 torns, de manera que igual que va passar amb les dobletes, no tots els inscrits jugaran al matí. Haureu de consultar els quadrants la propera setmana per saber quins equips jugaran al matí i quin de tarda.

Ja podeu consultar el reglament de la competició

 

 

 

 
Curset àrbitres i tècnics territorials
dijous, 10 de juny de 2021 17:39

La Federació Catalana de Petanca realitzarà un Curset de formació per àrbitres i tècnics territorials el pròxim mes de juliol en 2 jornades. El 10 de juliol estarà dedicat a tota la formació teòrica i reglamentaria i el 18 de juliol a la part pràctica. És imprescindible remetre aquesta la fitxa d'inscripció cumplimentada abans del 5 de juliol per email a la Federació. Al final de la jornada del dia 18 de juliol es farà una prova de nivell per determinar la seva capacitació.   

- Fitxa àrbitre

- Fitxa tècnic

 
La Selecció Masculina campiona d'Espanya 2021
dilluns, 31 de maig de 2021 10:24

La Selecció Masculina es va proclamar ahir a Santa Susanna (Barcelona) Campiona d'Espanya de Seleccions (Divisió d'Honor). L'equip integrat per Rubèn Adán, Oscar Canton, Josep Lluís Guasch Pedro J. Juan, Felipe Martínez  i Javier Martínez es va imposar en la competició per davant de les seleccions Madrilenya i Andalusa que van quedar en 2n i 3r. lloc. L'últim any que la selecció masculina es va proclamar campiona va ser el 2016.

En la darrera edició de la competició, el 2019 tant la selecció femenina com la juvenil van ser campiones. Després d'un any en blanc a causa de la pandemia, enguany, no s'han pogut revalidar els títols, en la Juvenil ens hem quedat molt a prop i l'equip català integrat per Irina Aviñoa, Manel Luque, Ainhoa Martínez, Pol Pérez, Izan Reyes i Marc Terns ha quedat subcampió. L'equip Balear que també ha triomfat en la categoria femenina s'ha proclamat campió.

La categoria femenina que en altres edicions sempre ha estat un valor segur, ha caigut fins a un sorprenent 5è lloc. L'equip integrat per Cintia Arrabal, Diana Castro, Alba Coll, Mª. José Díaz, Míriam Hernández i Laura Mora ni tal sols ha pogut fer podi. Tots els equips catalans han competit a la Divisió d'Honor.  

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 7 de 17
right
right
right