Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
NOVA APP LLIGA 2021
divendres, 03 de setembre de 2021 13:40

‼️ Avui tenim una gran notícia: JA TENIM LA NOVA APP DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA! Una app a través de la qual podreu introduir els resultats dels partits en temps real, enviar les actes dels partits al moment i veure el resultats i la classificació en temps real.

✅En aquest vídeo us mostrem el que es pot fer amb l'app i com fer-ho. Aquest cap de setmana començarem la prova pilot i per això necessitem que tots els delegats dels clubs del equips locals la facin servir. Per aquest cap de setmana com a prova pilot només es podrà introduir les dades dels partits de la demarcació de Barcelona, però aviat es podran introduir les de Tarragona i Girona.

✅QUI FARÀ SERVIR L'APP?
- Tothom que vulgui consultar el resultat i les classificacions podrà entrar sense registrar-se

✅DELGATS I DELEGADES
- Els delegats i delegades de cada equip que jugui com a LOCAL serà l'encarregat d'entrar el resultat i l'acta del partit un cop aquest hagi finalitzat. Per això haurà d'accedir amb el CODI DEL CLUB i com a contrasenya inicial haurà de posar el TELÈFON QUE ACTUALMENT TE ASSIGNAT EL CLUB A LA FEDERACIÓ. Un cop entreu per primera vegada us recomanem canviar la contrasenya per una nova que vosaltres trieu.

✅COM INTRODUIR ELS RESULTATS I L'ACTA DEL PARTIT?
Mireu aquest petit vídeo on podreu veure que és molt senzill!


https://youtu.be/uSvMADnNUeM


Per accedir a l´app entreu a www.fcpetanca.cat/app

Qualsevol dubte podeu escriure a través de la nostra pàgina de Facebook  i us contestarem!

 

 
PLAY OFF LLIGA CATALANA
divendres, 03 de setembre de 2021 09:39

Els propers 4 i 5 de Setembre tindrà lloc a Santa Susanna el Play Off de la Lliga Catalana amb els TOP 8 clubs de #Catalunya en categoría masculina i femenina. Prop de 200 esportistes es donaran cita a la comarca del Maresme per lluitar per aquest preciós títol com a millor equip català.

Tindrem la cobertura de Esport 3 amb el programa ZONA UFEC

HORARIS :

DISSABTE : 10h. a 14:30h. /16h. a 19h.
DIUMENGE: 10h. a 13h.

 

CLUBS PARTICIPANTS
MASCULINA FEMENINA
LAS TORRES-RUBÍ SANTA COLOMA
PRAT MONTCADA
CASTELLDFELS ALCUDIA
SANT POL VALLDAURA
LA POBLA DE M. SANT POL
SALOU ELL CASTILLO
LA BORDETA MEDITERRANI-B.
GRAN VIA GRAN VIA

 

 

 

 

 

 

 

 

ℹ Els CAMPIONS i CAMPIONES de la Copa Catalana representaran amb el seu club a Catalunya a la LLIGA NACIONAL que es disputarà a Cantàbria ( Torrelavega ) els propers dies 16 i 17 Octubre.

GENTILESA #OBUT #PROPETANQUE els CAMPIONS I CAMPIONES de cada categoria tindran un *JOC DE BOLES OBUT MATCH IT*

Aquesta competició la podreu seguir en directe pel Canal de YouTube Federació Catalana de Petanca durant tota la jornada.

 

 

 
La Federació s'incorpora al projecte Esport+TV
dijous, 29 de juliol de 2021 17:19

La Federació s'incorpora al projecte Esport+TV. Complementàriament, s'està treballant també en la implementació d’un centre de tecnificació internacional a Catalunya

La Federació Catalana de Petanca impulsa la projecció de la seva activitat esportiva tant de caràcter competitiva com social amb l’objectiu de posicionar la petanca catalana com una activitat de referència tant en l’àmbit català com internacional.

En aquest sentit, Federació i la Fundació UFEC han segellat l’acord per incorporar-se al projecte Esport+TV i així retransmetre la competició de petanca a través de l’OTT de l’esport català. Convé posar de relleu que al calendari de competicions que impulsa la Federació Catalana per aquesta temporada en destaquen esdeveniments d’una importància singular com els campionats Mundials que se celebraran a Santa Sussana a partir del novembre d’aquest any, els quals podran visualitzar-se a través d’ Esport+TV.

 
Lliga 2021
divendres, 23 de juliol de 2021 13:17

Com sempre i abans de marxar de vacances, es publiquen els calendaris d'enfrontaments de la Lliga provincial que començarà el pròxim 5 de setembre que també rebran tots els clubs inscrits per correu postal com és habitual.Si cliqueu als enllaços podeu consultar tant el llistat d'inscripció com els calendaris d'enfrontaments en pdf. Heu de mirar primer el llistat d'inscripció, anotar el vostre grup i divisió i buscar la pàgina a l'arxiu de calendari corresponent.

- Inscripció Lliga 2021

- Calendaris Lliga 2021

- Normes Lliga 2021 (actualitzat juny)

A la secció Lliga de Competicions trobareu jornada a jornada cada grup.

 

 
Campions de Fase Prèvia 2021- BCN
dimecres, 14 de juliol de 2021 15:49

El passat diumenge 11 va tenir lloc la jornada final del campionat de Fase prèvia a Barcelona, d'on han sortit alguns dels participants pels campionats estatals de les categories homologades. Com ha estat habitual la present temporada, degut a les mesures anti-Covid, aquesta final ha tingut lloc a diferents escenaris segons la categoria.

La 2ª categoria ha disputat aquesta darrera jornada a les pistes del C.P. Polinyà, a la població del mateix nom. El C.P. Camps Blancs s'ha proclamat campió, derrotant l'equip del Masquefa. El 3r. i 4t. lloc han estat pel Sant Cugat At. i el Ciudad Consuegra Prat. tots 4 tenen una plaça assegurada a la competició estatal.Hem de recordar que en aquesta categoria el vigent campió és encara el C.P. Salou.El campionat estatal de la categoria tindrà lloc a Ceuta el mes de setembre.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 6 de 17
right
right
right