Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Notícies
Barcelona i At. Torre Baró campions autonòmics
dimarts, 02 de novembre de 2021 13:30

El passat dissabte va tenir lloc a les pistes de Las Torres-Rubí l'edició 2021 del Catalunya Autonòmic de Clubs. Barcelona (Jaume Garreta-Ramón Granado-Oscar Martínez)  i At. Torre Baró (Mónica Fernández-Josefa Martínez-Rocío Molina) s'ha proclamat campions de les categories masculina i femenina respectivament.

Els segon classificat de cada categoria han estat Alt Guinardó (Enric Buscarons-Juan C. Giribets-Enric Viladrich)  i Penya l'Esplanada (Julia Amores-Nuria Jover-Noemí Sendra)

 
18 DE NOVEMBRE-ULTIM DIA TRAMITACIONS
divendres, 29 de octubre de 2021 11:20

El pròxim 18 de novembre, dijous, s'acaba el termini per tramitar llicencies i/o homologacions per la present temporada 2021. Després d'aquest dia ja no es podrà tramitar cap més llicencia per la lliga en curs ni la temporada.

 
La FC Petanca amb la salut mental
dimecres, 27 de octubre de 2021 10:50

La FCP desenvoluparà diverses accions formatives per a joves amb dificultats de salut mental.

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP), en el marc del seu àmbit d’actuació de la promoció esportiva, ha arribat a un acord amb la Fundació Joia (https://fundaciojoia.org/ca/) per desenvolupar diverses accions formatives adreçades al col·lectiu de joves amb dificultats de salut mental.

Aquesta col·laboració respon a una causa justa i solidària, vinculada amb la inclusió social i esportiva d’aquest col·lectiu de joves mitjançant la practica esportiva de la petanca. I també forma part del ferm compromís de la FCP amb l’entorn social del territori, i l’establiment de sinergies amb el seu teixit institucional.

Les accions formatives programades serviran per introduir i donar a conèixer la pràctica esportiva de la petanca al col·lectiu destinatari, així com per iniciar a aquest en el joc de la petanca des d’una vessant més aplicada. Es portaran a terme els matins dels dies 29 d’octubre i 5 de novembre de 2021 en les instal·lacions esportives del Club Petanca Sants (Barcelona).

 
Promocions de Lliga 2021
dimecres, 27 de octubre de 2021 09:35

A punt d'arribar al meridià de la lliga, el pròxim diumenge es jugarà la 7ena. jornada, ja podeu consultar els enfrontaments de la promoció que tindrà lloc el proper mes de gener, els dies 9 i 16 per la lliga general i els dies 16 i 23 per disputar els play-off de les lligues superiors (honor femenina i masculina/catalana).

Cliqueu aqui per +info. 

 
Comunicat oficial als clubs que participen en lligues federades
dilluns, 25 de octubre de 2021 09:16

Del 12 al 21 de novembre de 2021 es celebra a Catalunya (Santa Susanna) el Campionat del Món de Petanca en la modalitat de tripletes en les categories juvenil, sènior femenina i sènior masculina. Es tracta d’un esdeveniment històric sense precedents en les competicions internacionals de Petanca.

Per això, i per tal que aquest Mundial sigui tot un èxit i que tota l’afició petanquista del territori en pugui gaudir, la Federació Catalana de Petanca dona el seu vistiplau a l’ajornament dels partits de les seves lligues federades en aquestes dates sempre que sigui de mutu acord entre els clubs implicats.

Igualment, la Federació Catalana de Petanca emplaça als clubs que hagin decidit ajornar els seus partits de lliga en aquestes dates a recuperar-los quant abans millor per tal de no alterar excessivament el calendari de competició català.

Per endavant, moltes gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i, especialment, per la vostra col·laboració. Visca la Petanca!

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 3 de 17
right
right
right