Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Míriam Hernández revalida el títol de Campiona Individual
dilluns, 04 de abril de 2011 11:02

Miriam Hernández - Campiona de Catalunya Individual 2011El passat diumenge 3 d'abril va tenir lloc la tercera i darrera jornada del Campionat de Catalunya Individual al Camp de Fútbol Morera de Badalona.

Aquesta jornada, que va començar més d'hora que les anteriors, va reunir els preclassificats de les quatre territorials, gairebé 100 esportistes sumant les cinc categories.

Míriam Hernández, del C.P. Santa Coloma,  es va proclamar novament Campiona de Catalunya Individual, revalidant així el títol del 2010.

.

La seva companya de club, Carmen Sánchez va quedar segona. En categoría Masculina el nou campió és Luis Parra, del CP Prat  que es va imposar a Javier Vázquez del C.P. Badalona. I en la categoria Juvenil, el nou campió és Lucas Álvarez del C.P. Marbella-Poble Nou  que es va imposar a la final a J. Alejandro Rebullida del C.P. Badalona. Així tant Míriam Hernández com Luís Parra i Lucas Álvarez acompanyaran David Sánchez i Verónica Martínez, actuals Campions d'Espanya, a Palma de Mallorca on tindrà lloc el campionat estatal el primer cap de setmana de maig.

En les categories autonòmiques, els nous campions son Ramón Granado, del C.P. Barcelona i Lucía Ventoso del C.P. Plaça Gaudí.

Masculina

Femenina

Juvenil

Masculina Aut.

Femenina Aut.

Luis Parra

Míriam Hernández

Lucas Álvarez

Ramón Granado

Lucia Ventoso

Javier Vázquez

Carmen Sánchez

Alejandro Rebullida

Francisco Vilchez

Ana M. Marin

Francisco Jiménez

Rosario Inés

José Mª. Soriano

José Luis Gil

Sandra Marin

Pedro Flores

Pilar Pelegrí

Sergio Valverde

Elias Ruiz

Susana Solano

Ja podeu veure les fotografies més interessants a la Galeria.

I la classificació de totes les categories a Documents

 

 
right
right
right