Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Medalla d'Or en l'Europeu Juvenil
dimecres, 01 de setembre de 2010 17:34

L'equip espanyol integrat per José M. Fernández (F. Valenciana), José Gómez (F. Murciana), el català Josep Lluís Guasch i Manuel H. Romero (F. Valenciana) s'ha proclamat a Montauban (França) Campió d'Europa en la categoria Juvenil, el passat 29 d'agost.
Han participat 22 equips corresponents a 21 països ja que França com a organitzador ho feia amb dos equips que s'han repartit en 4 grups, dos amb 6 equips i dos més amb 5. Espanya ha compartit grup amb Alemanya, Israel, Suecia i Suïssa batent tots els seus contricants amb contundencia i proclamant-se campiona de grup i classificant-se pels quarts on guanyà Monaco per 13-10.
En semifinals va vencer Itàlia, actual campiona del mon, per un indiscutible 13-0.
L'equip espanyol va arrodonir la feina a la final amb França 13-6.

El català Josep Lluís Guasch que va participar a la modalitat de tir va obtenir 47 punts, la millor puntuació de la primera ronda obtenint d'aquesta manera un lloc a a la fase de Quarts on es va enfrontar amb el representant de Mònaco que no va poder superar. Es va classificar en 5è lloc.

.
 
right
right
right